ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Blue jeans με άσπρο πουκάμισο, blazer και sneakers
 

Shakira: Επιστρέφει στη Βαρκελώνη για να παραδώσει τους γιους της στον Pique

Η συνάντηση με τον Pique που δεν έγινε ποτέ.

Μαρία Καραμάνου

Η Shakira έζησε μια πολύ αναταραχώδη χρονιά. Πριν από έναν χρόνο, στις τέσσερις Ιουνίου 2022, η διάσημη τραγουδίστρια από την Κολομβία και ο ποδοσφαιριστής Pique ανακοίνωσαν δημόσια τον χωρισμό τους μετά από δώδεκα χρόνια κοινής πορείας.

Μέσω μιας ανακοίνωσης, το ζευγάρι επιβεβαίωσε τον χωρισμό τους και ζήτησε σεβασμό για την ιδιωτική ζωή των παιδιών τους, που αποτελούν την προτεραιότητά τους. 

Έναν χρόνο μετά, οι ζωές της Shakira και του Pique έχουν υποστεί σημαντικές αλλαγές. Η Shakira έχει μετακομίσει μαζί με τους γιους της, τον Milan και τον Sasha, στο Μαϊάμι, όπου απολαμβάνει μια ζωή με έντονη κοινωνική δραστηριότητα. Από την άλλη πλευρά, ο Pique φαίνεται ευτυχισμένος στην σχέση του με την Clara.

Ωστόσο, είναι γνωστό ότι η προηγούμενη χρονιά δεν ήταν εύκολη για το πρώην ζευγάρι. Από τη στιγμή που ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους, οι συγκρούσεις και οι αντιπαραθέσεις έπεφταν συχνά. Το παρελθόν τους ήταν γεμάτο δυσκολίες και αμφισβητήσεις που είχαν επιπτώσεις στη σχέση τους.

Αναπάντεχα, η Shakira αποφάσισε να επιστρέψει στη Βαρκελώνη με τα παιδιά της, μόλις δύο μήνες μετά τη μετακόμισή της στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η τραγουδίστρια έκανε μια αιφνιδιαστική επιστροφή στην πόλη που έζησε για χρόνια, συνοδευόμενη από τον αδελφό της, Tonino, προκειμένου να παραδώσει τα παιδιά της προσωπικά στον πατέρα τους, σύμφωνα με τη συμφωνία που είχαν.

Όμως, κανείς δεν περίμενε την πιθανότητα να συναντηθούν η Shakira και ο Pique στο paddock της πίστας της Βαρκελώνης, όπου διεξήχθη το ισπανικό Grand Prix του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Φόρμουλα 1. Και οι δύο ήταν προσκεκλημένοι στην κατηγορία των VIP και παρακολούθησαν τον αγώνα της Κυριακής.

Παρά τις αναμονές όλων, η πολυαναμενόμενη συνάντηση δεν έλαβε ποτέ χώρα, καθώς η Shakira εμφανίστηκε μόνη της στην πίστα της Βαρκελώνης και δήλωσε "χαρούμενη". Αντίθετα, ο Pique αποφάσισε να μην κάνει δημόσια εμφάνιση, πιθανώς για να μην προκαλέσει περαιτέρω αντιδράσεις.

Ο πρώην αμυντικός της Manchester United επέλεξε να μην παρευρεθεί στο Μοντμέλο, τουλάχιστον όχι δημοσίως, καθώς δεν φαίνεται να έχει απαθανατιστεί από τα μέσα ενημέρωσης ή τους οπαδούς που παρευρέθηκαν στο Circuit de Catalunya την Κυριακή.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση