ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Blue jeans με άσπρο πουκάμισο, blazer και sneakers
 

Shakira: Αντιμέτωπη με 8 χρόνια φυλάκισης

Η Κολομβιανή σταρ θα δικαστεί τελικά για φοροδιαφυγή

Η Shakira τον τελευταίο καιρό βρίσκεται συνεχώς στο προσκήνιο για λάθος λόγους… Από τη μια είναι ο χωρισμός της με τον Pique και από την άλλη η υπόθεση της φοροδιαφυγής, για την οποία το ισπανικό δικαστήριο διέταξε τελικά να δικαστεί η Κολομβιανή star για φορολογική απάτη σε ημερομηνία που δεν έχει οριστεί ακόμη.

Συγκεκριμένα, Ισπανός εισαγγελέας ζήτησε τον Ιούλιο την επιβολή ποινής φυλάκισης 8 ετών και προστίμου 23 εκατομμυρίων ευρώ για υπόθεση φοροδιαφυγής ύψους 14,5 εκατομμυρίων ευρώ. Η Shakira κατηγορείται για μη επιβολή φόρων από το 2012 μέχρι το 2014, χρονική περίοδο κατά την οποία δήλωσε ότι δεν ζούσε στην Ισπανία, αλλά στις Μπαχάμες.

Ωστόσο, οι ισπανικές αρχές υποστηρίζουν πως η τραγουδίστρια προσποιούταν πως ζούσε στο εξωτερικό για να αποφύγει τους φόρους, καθώς το 2011 η σχέση της με τον Gerard Pique έγινε δημόσια και η ίδια μετακόμισε στην Ισπανία. Η Shakira επιβεβαίωσε ότι είχε απορρίψει μια εξωδικαστική πρόταση για συμβιβασμό του εισαγγελικού γραφείου για να κλείσει η υπόθεση, ενώ λέει επίσης ότι έχει πληρώσει 17,2 εκατομμύρια ευρώ στην ισπανική εφορία και δεν έχει ανεξόφλητα χρέη και σύμφωνα με τους δικηγόρους της η ίδια μετακόμισε στην Ισπανία το 2015.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση