ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Vest και ασορτι maxi φούστα, sneakers και mini τσάντα ώμου
 

S.Gomez: «Ο χωρισμός με τον Bieber ήταν ό,τι καλύτερο μου συνέβη ποτέ»

Τα γυρίσματα του ντοκιμαντέρ «My Mind and Me» της Selena Gomez διήρκησαν συνολικά έξι χρόνια, καλύπτοντας τη ζωή της από το 2016 μέχρι και σήμερα. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, η Gomez και ο Justin Bieber τερμάτισαν οριστικά τη σχέση τους, έπειτα από 10 χρόνια.

Εκτός από τον χωρισμό, η Selena ήρθε επίσης αντιμέτωπη με τον «γρήγορο» αρραβώνα του Justin με τη Hailey Bieber τον Ιούλιο του 2018, δηλαδή μόλις τέσσερις μήνες μετά τον χωρισμό τους. Το επίκεντρο του «My Mind and Me» είναι το ταξίδι της ψυχικής και σωματικής υγείας της, καθώς έμαθε για τη διάγνωση της διπολικής διαταραχής και επέζησε από ένα επεισόδιο ψύχωσης το 2018.

Ωστόσο, η σχέση της Selena με τον Justin, όπως και η ερωτική τους σχέση παρουσιάστηκαν σε μεγάλο βαθμό στα σημεία που το ντοκιμαντέρ προβάλλει γεγονότα που συνέβησαν από το 2016 μέχρι το 2019. Μεγάλο μέρος των γυρισμάτων του «My Mind and Me» πραγματοποιήθηκαν το 2019 και μετά, αλλά το έργο ξεκίνησε αρχικά το 2016 κατά τη διάρκεια της περιοδείας του Gomez Revival. Μετά την πρόβα, η Gomez είναι πολύ απογοητευμένη για την απόδοσή της.

Τότε είναι που αναφέρεται σε μια πιθανή συνεργασία με τον Justin που τελικά δεν κυκλοφόρησε. Όταν μιλούσε για τον επικεφαλής της δισκογραφικής της, John Janick, είπε, ενώ έκλαιγε, «Δεν ξέρω τι είναι ο John σκέφτεται, θέλω να μιλήσω με τον John. Δεν θέλω να απογοητεύσω τον John. Δεν θέλω να πιστεύει ότι υπέγραψε σε κάποιο παιδί της Disney που τσακώνεται. Απλώς είναι χάλια όλο το τραγούδι. Μου τηλεφώνησε σήμερα το πρωί για το τραγούδι με τον Justin, όμως, πότε θα είμαι αρκετά καλή μόνη μου; Πότε θα γίνω αρκετά καλή μόνη μου, χωρίς να χρειάζομαι κανέναν να έχω σχέση;»

Η Gomez δεν θα ανέφερε ξανά τον Justin ονομαστικά για το υπόλοιπο της ταινίας, αλλά ο σκηνοθέτης Alek Keshishian συμπεριέλαβε σοφά πλάνα από παπαράτσι που έθεταν στο επίκεντρο πόσο εμμονικό ήταν το κοινό και ο Τύπος με την ανάδειξη αυτής της σχέσης.

Ειδικότερα, στις σκηνές του 2016, οι παπαράτσι έκαναν στην Gomez εξαιρετικά προσωπικές ερωτήσεις για τον Justin που απλώς αγνόησε, όπως «Σε έκανε ο Justin Bieber να πας για αποτοξίνωση;», «Ο Justin έχει μια νέα κοπέλα, ζηλεύεις;» και «Πώς αισθάνεσαι για τον Justin; Έχεις κατάθλιψη;»

Αργότερα στην ταινία, όταν εστιάζει στο «Lose You to Love Me», προβάλλονται ξανά πλάνα των παπαράτσι, με έναν πατέρα να ρωτά την Gomez, «Κάποιο σχόλιο για τον αρραβώνα του Justin Bieber;»

Η τελευταία εμφάνιση του Justin στο ντοκιμαντέρ ήρθε όταν η Gomez συζήτησε για την κυκλοφορία του "Lose You to Love Me" - το τραγούδι χωρισμού της για εκείνον. Ήταν η τελευταία φορά που η ερωτική της ζωή αναφέρθηκε πραγματικά στην ταινία, καθώς το υπόλοιπο αφορούσε την αποκατάσταση της ψυχικής της υγείας και την εύρεση του σκοπού της.

Όταν συζήτησε ότι είναι έτοιμη να γράψει για την εμπειρία, η Gomez είπε: «Έστειλα μήνυμα στην Julia Michaels και στον Justin Trander και είπα ότι νομίζω πως είμαι έτοιμη να πω απλώς ότι είμαι λυπημένη. Γράψαμε το τραγούδι σε 45 λεπτά, το πιο γρήγορο τραγούδι που έχω γράψει ποτέ. Πρόκειται για κάτι περισσότερο από μια χαμένη αγάπη. Μαθαίνω να επιλέγω τον εαυτό μου, να επιλέγω τη ζωή, αλλά και να ελπίζω ότι οι άνθρωποι μπορούν να βρουν χάρη και γαλήνη σε αυτό».

Το τραγούδι έχει να κάνει με το να ξέρεις ότι έχασες τελείως κάθε στοιχείο αυτού που είσαι για να ανακαλύψεις ξανά τον εαυτό σου. Όλα ήταν τόσο δημόσια. Ένιωθα να με στοιχειώνει μια σχέση του παρελθόντος που κανείς δεν ήθελε να αφήσει. Αλλά μετά το ξεπέρασα και δεν φοβόμουν πια. Αισθάνομαι ότι έπρεπε να περάσω από τη χειρότερη δυνατή απογοήτευση που έγινε ποτέ και μετά απλά να ξεχάσω τα. Αλλά πιστεύω ότι αυτό έπρεπε να συμβεί και τελικά ήταν το καλύτερο πράγμα που μου συνέβη ποτέ (ο χωρισμός με τον Justin)».

Τότε, ο Keshishian της ζήτησε να το επαναλάβει. Στην αρχή αρνήθηκε παιχνιδιάρικα και στη συνέχεια επιβεβαίωσε: «Ήταν το καλύτερο πράγμα που μου συνέβη ποτέ, ναι».

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση