ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: jeans, κορμάκι και μποτάκια
 

Σε υπεραγορά το πρώτο ραντεβού Meghan-Harry

Τι αναφέρει το δημοσίευμα.

newsroom must

Σφοδρά χτυπήματα από τους Δούκες του Sussex εναντίων του Παλατιού εδώ και σχεδόν 1 χρόνο μετά και την «παραίτηση» από τα βασιλικά τους καθήκοντα. Σε αντεπίθεση περνούν τα βρετανικά tabloids, βγάζοντας συνέχεια στο φως της δημοσιότητας λεπτομέρειες από την προσωπική τους ζωή.

Ένα από αυτά, αποτελεί και το γεγονός ότι Meghan Markle και πρίγκιπας Harry, για να αποφύγουν τους παπαράτσι, το 2016, έκλεισαν ραντεβού σε ένα supermarket. Την αποκάλυψη είχε κάνει ο ίδιος ο πρίγκιπας στο podcast, “Dax Shepard”.

Χαρακτηριστικά, ο πρίγκιπας αποκαλύπτει ότι επέλεξαν να συναντηθούν υπό άκρα μυστικότητα, «την πρώτη φορά που η Meghan και εγώ συναντηθήκαμε για να έρθει και να μείνει μαζί μου, δώσαμε ραντεβού σε ένα σούπερ μάρκετ στο Λονδίνο και προσποιούμασταν ότι δεν γνωρίζαμε ο ένας τον άλλο. Οπότε στέλναμε ο ένας στον άλλο μηνύματα από διαφορετικές πλευρές του διαδρόμου και ο κόσμος ερχόταν και με κοίταζε περίεργα και με χαιρετούσε. Κι εγώ έστελνα μηνύματα και την ρωτούσα 'αυτό είναι το σωστό' κι εκείνη έλεγε 'όχι, χρειάζεσαι λαδόκολλα' και μετά την ρωτούσα 'που είναι η λαδόκολλα'. Ήταν ωραία ναι. Φορούσα καπέλο και κοιτούσα κάτω στο πάτωμα. Δεν ξέρω πόσες φορές το κάνεις αυτό όταν περπατάς στο δρόμο και προσπαθείς να είσαι incognito. Λες 'α, μια ταμπέλα' ή 'ο σκύλος κάποιου'. Είναι απίστευτο το τι βλέπεις, πόση τσίχλα βλέπεις και πόσα παπούτσια ανθρώπων. Είναι χάλια».

Ενώ συνέχισε προσθέτοντας κάποιες μνήμες από τα παιδικά του χρόνια, λέγοντας πως ήταν δύσκολο για αυτόν να κάνει κάτι τόσο εύκολο, όπως το να επισκεφθεί μια υπεραγορά, κάτι το οποίο είχε δοκιμάσει με την μητέρα του (πριγκίπισσα Diana) αλλά «μόνο μερικές φορές γιατί κάθε φορά που βγαίναμε, έπεφταν πάνω μας οι παπαράτσι».

Να θυμίσουμε πως ο 36χρονος πλέον πρίγκιπας, τον τελευταίο χρόνο ζει μόνιμα στην Αμερική, με την σύζυγό του και τον γιό τους Archie, περιμένοντας με ανυπομονησία τον ερχομό της κόρης του στις αρχές του καλοκαιριού. Και όπως είπε και ο ίδιος, «Εδώ μπορώ να σηκώσω το κεφάλι μου και νιώθω διαφορετικά. Οι ώμοι μου έπεσαν κι εκείνης το ίδιο. Περπατάς και νιώθεις λίγο πιο ελεύθερος. Μπορώ να κάνω ποδήλατο με τον Archie, ποτέ δεν είχα την ευκαιρία να το κάνω αυτό».

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση