ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό φόρεμα, χρυσά σανδάλια και ψάθινη τσάντα
 

Σε ρόλο παρουσιάστριας η Meghan Markle;

Η δούκισσα του Sussex... με δική της εκπομπή στην τηλεόραση

newsroom must

Μπορεί η Meghan Markle να άφησε οριστικά τον κόσμο της υποκριτικής, ωστόσο όπως όλα δείχνουν και με βάση δημοσιεύματα του ξένου Τύπου, η δούκισσα του Sussex πρόκειται να μεταπιδήσει σύντομα στην παρουσίαση εκπομπής στην τηλεόραση.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον royal expert Neil Sean η σύζυγος του πρίγκιπα Harry θα αναλάβει το δικό της talk show, γεγονός που μάλλον δεν πρέπει να μας ξαφνιάζει αν αναλογιστούμε την άνεσή της μπροστά στον φακό.

«Δεν ξέρω πώς ακριβώς θα λειτουργήσει αυτό αλλά στον κόσμο της τηλεόρασης πάντα αναζητούν κάποιον που να φέρνει τηλεθέαση. Σίγουρα δεν σκοπεύει να κάνει μια εκπομπή με χαλαρή κουβέντα με celebs αλλά μια πιο προσωπική εξομολόγηση με πολιτικούς, ηγέτες, ανθρώπους της αγοράς που όλοι θα ήθελαν να ακούσουν. Σύμφωνα με πολύ καλή πηγή, η Meghan έχει φτιάξει ένα αυστηρό πλάνο για το τι θεωρεί πως μπορεί να κάνει στην επιστροφή της στη μικρή οθόνη. Θα μπορούσε να επικοινωνήσει με τους ανθρώπους που θα την εμπιστευτούν και να πουν την ιστορία τους με έναν ξεχωριστό τρόπο. Σίγουρα κάποιο δίκτυο στην Αμερική θα ήθελε πολύ ένα σόου σαν αυτό. Είτε μιλάμε για μια εβδομαδιαία εκπομπή, είτε για μια σειρά, κάποιος θα ενδιαφερθεί», τόνισε χαρακτηριστικά ο Neil Sean χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει τις πηγές του.

Να σημειώσουμε πως μέχρι στιγμής το γεγονός δεν έχει επιβεβαιωθεί από την Meghan Markle.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by sandy (@meghanmarlke)

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση