ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό πουκάμισο, denim shorts και lace up πέδιλα
 

Σε ρόλο Joe Biden ο Jim Carrey στο Saturday Night Live

«Θα δώσει στον ρόλο ενέργεια και δύναμη, και...»

Ο 46ος κύκλος του Saturday Night Live κάνει πρεμιέρα στις 3 Οκτωβρίου και ο Jim Carrey θα υποδυθεί τον Joe Biden. Κατά πάσα πιθανότητα θα εμφανιστεί απέναντι από τον Alec Baldwin, o οποίος θα επανέλθει ως Πρόεδρος Donald Trump, ενώ η Maya Rudolph θα υποδυθεί την υποψήφια των Δημοκρατικών για το αξίωμα του αντιπροέδρου των ΗΠΑ, Kamala Harris.

Σε συνέντευξή του στο Vulture, ο Lorne Michaels, ο δημιουργός του Saturday Night Live, επιβεβαίωσε αυτές τις έκτακτες συμμετοχές και εξήγησε πώς κατέληξε στον Carrey ο ρόλος του Biden: «Υπήρξε κάποιο ενδιαφέρον εκ μέρους του. Κι εμείς προφανώς ανταποκριθήκαμε θετικά... Θα δώσει στον ρόλο ενέργεια και δύναμη, και... (γέλια). Καλώς εχόντων, θα είναι διασκεδαστικό».

Με την επανέναρξή του τον επόμενο μήνα, το SNL επιστρέφει στο «σπίτι» του, το Studio 8H στο Rockefeller Center. Την άνοιξη που μας πέρασε, υποχρεώθηκε να ολοκληρώσει τον 45ο κύκλο με μια σειρά επεισοδίων «από το σπίτι» καθώς η πανδημία κατέστησε απαγορευτική την παραγωγή στο στούντιο. Για τον 46ο κύκλο προβλέπεται ένα περιορισμένο κοινό στο στούντιο και οι άνθρωποι της παραγωγής θα συνεργαστούν στενά με την κυβέρνηση της Πολιτείας της Νέας Υόρκης για να σιγουρέψουν ότι κοινό και προσωπικό θα είναι ασφαλείς.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Joe Biden  |  Jim Carrey  |  Saturday Night Live  |  SNL  | 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση