ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό πουκάμισο, denim shorts και lace up πέδιλα
 

Σε δικηγόρο οδηγήθηκε η βασίλισσα Ελισάβετ μετά τα σχόλια των Sussex

Συμβουλεύθηκε δικηγόρο για να είναι προετοιμασμένη μετά την κυκλοφορία του βιβλίου του Harry.

newsroom must

Η βασίλισσα Ελισάβετ πρέπει αυτή την φορά να είναι προετοιμασμένη για όλα, καθώς αυτή την φορά πηγές αναφέρουν πως δεν πρέπει να είναι τόσο ανεκτική με την συμπεριφορά του εγγονού της Harry και της Meghan, από την στιγμή που τα βάζουν με το Παλάτι, οφείλει η ίδια να το προστατέψει.

Για αυτό τον λόγο και συμβουλεύτηκε δικηγόρο για να είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει την κάθε νέα προσβολή που θα προκύψει από την πλευρά του πρίγκιπα Harry και την πικρία που έχει από την ζωή στο Παλάτι και την οποία θα εξομολογηθεί σύντομα στο νέο του βιβλίο.

"Αν κάποιος ονομαστεί στο βιβλίο και κατηγορηθεί για κάτι ευθέως, αυτό θα μπορούσε να θεωρηθεί συκοφαντία και να παραβιάσει τα δικαιώματά τους στην προσωπική οικογενειακή ζωή", δήλωσε η συγκεκριμένη πηγή που συνέχισε πως υπάρχουν ανησυχίες πως ο αμερικανικός λαός πιστεύει ό,τι η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry υποστηρίζουν.

Να θυμίσουμε πως ο Harry θα κυκλοφορήσει δικό του βιβλίο τύπου αυτοβιογραφίας για την ζωή δίπλα στου royals, είναι μερικά από τα σημάδια πως ο πρίγκιπας πλέον νιώθει έτοιμος ο κόσμος να μάθει όλη την αλήθεια και να μην στέκεται μόνο σε ότι βλέπει.

Το PageSix αναφέρει χαρακτηριστικά: «Σε ένα οικείο και εγκάρδιο απομνημόνευμα από μία από τις πιο συναρπαστικές και επιδραστικές παγκόσμιες μορφές της εποχής μας, ο πρίγκιπας Harry θα μοιραστεί για πρώτη φορά τον οριστικό απολογισμό των εμπειριών, περιπετειών, απωλειών και μαθημάτων ζωής που τον βοήθησαν να διαμορφωθεί».

Το εν λόγω βιβλίο θα περιλαμβάνει όλη του τη ζωή, «από την παιδική του ηλικία μέχρι το παρόν» και αναμένεται να κυκλοφορήσει στα τέλη του 2022.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση