ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: skinny jeans, φλοράλ μπλουζάκι και mules
 

Σε δεύτερο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ο πρίγκιπας Φίλιππος

Μεταφέρθηκε σε άλλο νοσοκομείο ο πρίγκιπας Φίλιππος, ο 99χρονος σύζυγος της βασίλισσας Ελισάβετ, εν μέσω ανησυχιών για την υγεία του.

Το παλάτι του Μπάκιγχαμ εξέδωσε ανακοίνωση σε χαμηλούς τόνους, προσπαθώντας να ηρεμήσει τα πράγματα, μετά από τις φήμες ότι η κατάσταση της υγείας του είναι δύσκολη.

"Ο Δούκας ανταποκρίνεται στη θεραπεία αλλά αναμένεται να παραμείνει στο νοσοκομείο μέχρι τουλάχιστον το τέλος αυτής της εβδομάδας", ανέφερε το παλάτι του Μπάκιγχαμ.

Την ίδια ώρα, η 94χρονη σύζυγός του βασίλισσα Ελισάβετ παραμένει στο κάστρο του Ουίνδσορ, την κατοικία της στο δυτικό τμήμα του Λονδίνου όπου διαμένει το ζεύγος κατά τη διάρκεια του lockdown που έχει επιβληθεί λόγω της COVID-19. 

Γιατί ζήτησε από τον Κάρολο να τον επισκεφτεί στο νοσοκομείο

Χθεσινά δημοσιεύματα ανέφεραν ότι ο πρίγκιπας Φίλιππος ζήτησε από τον Πρίγκιπα Κάρολο να τον επισκεθεί στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται και να βρεθεί δίπλα του για να συζητήσει το μέλλον της Βασιλικής Οικογένειας. Αυτό αποκάλυψε ο πρώην γραμματέας της Βασίλισσας στην Daily Mail.

Ο Ντίκι Αρμπίτερ είπε ότι ο Δούκας του Εδιμβούργου είχε "ζητήσει" την παρουσία του γιου του στο King Edward VII Hospital το περασμένο Σαββατοκύριακο. Ο κ. Arbiter, ο οποίος υπηρέτησε την Ελισάβετ από το 1988 έως το 2000, είπε ότι ο Φίλιππος πιθανότατα ανησυχούσε για το μέλλον της Βασιλικής Οικογένειας.

Η συνάντηση πατέρα - γιου έγινε το προπερασμένο Σαββατοκύριακο και όπως ανέφεραν τα δημοσιεύματα ο πρίγκιπας Κάρολος είχε μια συζήτηση διάρκειας 30 λεπτών με τον πατέρα του και αποχώρησε με δάκρυα στα μάτια του. 

Τον Δεκέμβριο του 2019, ο πρίγκιπας Φίλιππος – ο οποίος θα κλείσει τα 100 τον Ιούνιο – είχε εισαχθεί και πάλι στο νοσοκομείο ως "προληπτικό μέτρο" και δέχτηκε τη φροντίδα των γιατρών για μια "προϋπάρχουσα κατάσταση". Βγήκε την παραμονή των Χριστουγέννων και πέρασε τις γιορτές με τη βασίλισσα. Τον περασμένο Νοέμβριο, η βασίλισσα και ο πρίγκιπας Φίλιππος γιόρτασαν τα 73 χρόνια γάμου τους. Μάλιστα, έδωσαν στη δημοσιότητα και μία φωτογραφία τους να ανοίγουν μια κάρτα που είχαν φτιάξει για αυτούς τα παιδιά του Δούκα και της Δούκισσας του Κέιμπριτζ.

Πηγή: TheToc
 
ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση