ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: denim skirt, πουκάμισο και μπότες western
 

Scarlett Johansson - Χρυσές Σφαίρες: «Σχόλια από ορισμένα μέλη της Ένωσης ήταν στα όρια της σεξουαλικής παρενόχλησης»

Η διάσημη ηθοποιός θα απέχει από τα Golden Globes αν δεν αλλάξει η σύνθεση των μελών.

newsroom must

Μετά τον Mark Ruffalo που με ανακοίνωσή του δήλωσε ότι δεν μπορεί να νιώθει "χαρούμενος ή περήφανος” που έχει λάβει ένα Golden Globe, πρόσφατα και η Scarlett Johansson δήλωσε ότι θα απέχει από τον θεσμό των βραβείων.

Η διάσημη ηθοποιός έγραψε σε μια ανακοίνωσή της ότι θα μποϊκοτάρει τις Χρυσές Σφαίρες και πως δεν θέλει να έχει καμιά σχέση με την Ένωση Ξένων Ανταποκριτών που "νομιμοποίησε συμπεριφορές Harvey Weinstein”.

 

Η 'Ενωση Ανταποκριτών Ξένου Τύπου του Hollywood κατηγορήθηκε φέτος από πολλούς για έλλειψη diversity, για ρατσισμό αλλά και σεξισμό, με τον Mark Ruffalo να μιλάει πρώτος δημόσια για το θέμα και να δηλώνει ότι "τώρα είναι η εποχή να κάνουμε κάτι και να διορθώσουμε τα λάθη του παρελθόντος”.

Έτσι λοιπόν, η Scarlett σύμφωνα με το BBC, δήλωσε ότι και η ίδια έχει δεχθεί "σεξιστικές ερωτήσεις και σχόλια από ορισμένα μέλη της Ένωσης που ήταν στα όρια της σεξουαλικής παρενόχλησης”: "Εάν δεν υπάρξει ουσιαστική αλλαγή μέσα στον οργανισμό, πιστεύω ότι είναι καιρός να κάνουμε ένα βήμα πίσω από την Ένωση Ξένων Ανταπορκιτών και να εστιάσουμε στη σημασία και τη δύναμη της ενότητας μέσα στα σωματεία μας και τη βιομηχανία”.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινούνται και το Netflix αλλά και η Amazon που επίσης έχουν δηλώσει ότι θα σταματήσουν να συνεργάζονται με την 'Ένωση μέχρι να αλλάξει η σύνθεση των μελών της.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση