ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Skinny jeans, loose μπλουζάκι και γόβες
 

Νόσησε απο κορωνοϊό ο μεγάλος γιος της Kim Kardashian

Την αποκάλυψη έκανε η ίδια στο reality show της.

newsroom must

Οι δύο τελευταίες seasons του Keeping Up With the Kardashians γυρίστηκαν κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορωνοϊού, με τον COVID-19 να πλήττει τη διάσημη οικογένεια.

Όπως είδαν οι θαυμαστές την περασμένη σεζόν, η Khloe Kardashian μπήκε σε αυστηρή καραντίνα όταν προσβλήθηκε από Covid, ενώ η Kim Kardashian μίλησε το περασμένο φθινόπωρο για την περιπέτεια του πρώην συζύγου, Kanye West με την ασθένεια.

Σε μια προεπισκόπηση για το KUWTK της επόμενης εβδομάδας, η Kim αποκαλύπτει ότι ένα από τα παιδιά της είχαν θετικό τέστ covid.

“Ο Saint μόλις βγήκε θετικός στον COVID”, λέει η Kim στο τηλέφωνο: “Και η North λέει ότι αισθάνεται άρρωστη”.

Ήμασταν τόσο φοβισμένοι και προσεκτικοί . Έπρεπε να είμαι με τα τέσσερα παιδιά μου και να μην έχουμε τους φίλους ή τις ρουτίνες τους και χωρίς καμία βοήθεια», είπε η Kim Kardashian. “Ήταν μια πολύ διαφορετική πλευρά που δεν νομίζω ότι έχει δει κανείς.”

Να θυμίσουμε πως και ο Kanye West είχε νοσήσει τον περασμένο Ιούλιο λέγοντας πως: ''Είχα ρίγη, έτρεμα στο κρεβάτι, έκανα ζεστά ντους, έβλεπα βίντεο για να δω τι μπορώ να κάνω για να το ξεπεράσω. Θυμάμαι ότι κάποιος μου είχε πει πως ο Drake είχε κορωνοϊό και η απάντησή μου ήταν πως δεν γίνεται να είναι πιο άρρωστος από εμένα''.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση