ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φόρεμα με βολάν και cowgirl μπότες σε ροζ χρώμα
 

Για το body shaming απέναντι στην Παπαρίζου τοποθετείται και η Ιωάννα Μαλέσκου

Οργισμένη με τα σχόλια για τα κιλά της τραγουδίστριας.

newsroom must

Η Ιωάννα Μαλέσκου παίρνει ξεκάθαρη θέση απέναντι στα αρνητικά σχόλια που ακούστηκαν για τα κιλά της Έλενας Παπαρίζου.

«Μου αρέσει που βγαίνει και για μια ακόμη φορά δίνει την αφοπλιστική απάντησή της. παιδιά χαλαρώστε λίγο με αυτό, όπως επίσης και με το πόσο εύκολα κρίνουμε έναν άνθρωπο. Για εμάς τις γυναίκες, ότι έχει να κάνει με την εικόνα, την αυξομείωση κλπ. Όταν μεγαλώνεις μαλακώνουν τα χαρακτηριστικά σου, βάζεις κιλά…

Το λέω κι εγώ από τη δική μου μεριά. Πριν από κάποια χρόνια, το 2013 για παράδειγμα, ήμουν ένας άλλος άνθρωπος. Πιο μυώδης, αποστεωμένη, πιο σκληρό σώμα, άγριο πρόσωπο. Ήμουν πιτσιρίκα. Τώρα έχω βάλει κιλά, έχει αλλάξει το σώμα μου, έχω αλλάξει ως εικόνα και την αγαπώ την εικόνα που έχω και προσπαθώ να τη βελτιώνω. Γιατί πρέπει κάθε φορά να απολογούμαι για το αν έχω βάλει κιλά ή έχω χάσει κιλά. Αφήστε τους ανθρώπους να νιώθουν και να είναι καλά. γιατί δεν ξέρεις κανένας τι περνάει. Αν έχεις τη δυναμική να το αλλάξεις, λες “πάει και έρχεται, πεισμώνω”, αν δεν έχει τη δυναμική του χαρακτήρα έρχεται και σε ρουφάει. . Γιατί να το νιώσεις αυτό;».

Να θυμίσουμε πως η Έλενα Παπαρίζου καλεσμένη λοιπόν, στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου μεταξύ άλλων αναφέρεται στα τραγικά σχόλια που έλαβε για την αλλαγή στην εμφάνιση της, δεκαέξι χρόνια μετά από την νίκη της με το ''My Number One''.

Συγκεκριμένα, όταν ο παρουσιαστής της είπε '' Έχει εδώ και δυο μέρες που διαβάζω που κάποιοι είπαν για τα κιλά σου'', με εκείνη να απαντάει αποστομωτικά λέγοντας :

''Θα σου πω ακριβώς πως νιώθω, στεναχωρήθηκα τόσο πολύ που εχθές πήγα και έφαγα ένα burger''

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση