ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: cycling shorts, πουκάμισο και mules
 

''Eίναι πολύ άκαμπτος και σκληρός ως πατέρας του William και του Harry''

Ποιος έκανε αυτή την δήλωση για τον πρίγκιπα Κάρολο;

newsroom must

Πολλά έχουν γραφτεί για το πόσο καλός πατέρας είναι τελικά ο Πρίγκιπας Κάρολος για τους δύο γιους του, Πρίγκιπες William και Harry, ειδικά μετά τις τελευταίες εξελίξεις με τον μικρότερο γιο του.

Πρόσφατα ο Πρίγκιπας Harry μίλησε δημοσίως για τις δυσκολίες που έχει βιώσει ως μέλος της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας. Κάποιος φίλος του William και του Harry είχε μιλήσει στη βασιλικό βιογράφο Penny Junor για τις δυσκολίες που βίωσαν τα δύο αγόρια στο παρελθόν, τονίζοντας ότι ήταν πολύ μεγάλες.

Σύμφωνα με το Κidspot, όταν οι πρίγκιπες ήταν μικρά αγόρια, συχνά περνούσαν χρόνο με τον μπαμπά τους στο αγρόκτημα στο κτήμα του Highgrove.

Η Penny Junor έχει δηλώσει σχετικά: «Μια κρύα χειμωνιάτικη μέρα όταν ο William ήταν τεσσάρων ετών άρχισε να γκρινιάζει επειδή τα χέρια του ήταν κρύα. Τότε άρχισε να κλαίει. “Σας είπα να φέρετε γάντια και δεν θα ακούγατε. Γι’αυτό σκάσε”, ήταν απάντηση του Κάρολου».

Στο μεταξύ κάποιοι στον κύκλο της βασιλικής οικογένειας ισχυρίζονται ότι ο Πρίγκιπας Κάρλος ήταν σκληρός και άκαμπτος με τα παιδιά του καθώς ανετράφη από τη βασίλισσα Ελισάβετ και τον Πρίγκιπα Φίλιππο, αλλά από νταντάδες «βικτοριανής ανατροφής».

Στο ντοκιμαντέρ «Charles & Harry – Father & Son Divided» του Channel 5, βασιλικοί εμπειρογνώμονες αποκάλυψαν ακόμα ότι ο πρωτότοκος γιος της Βασίλισσας Ελισάβετ ήταν εργασιομανής.

«Ο Κάρολος δεν μεγάλωσε με τους γονείς του. Οι γονείς του έλειπαν όταν ήταν πολύ νέος και μεγάλωσε με νταντάδες. Παρόλο που ο Κάρολος προσπάθησε να γίνει πιο σύγχρονος γονέας, δεν είχε τα εργαλεία γιατί δεν μεγάλωσε μαζί τους. Η Νταϊάνα έπαιζε με τα παιδιά της, ενώ ο Κάρολος τους έλεγε φύγετε. Είναι πολύ άκαμπτος, πολύ ντεμοντέ», έχει δηλώσει ο συγγραφέας Tom Quinn.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση