ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: sweatshirt με κολάν και ankle boots
 

Α.Ωνάσης-J.Kennedy: Η κολόνια ''πρόδιδε'' τις απιστίες

Είναι ίσως ένας από τους πιο γνωστούς Έλληνες στον κόσμο. Η ζωή του Αριστοτέλη Ωνάση ακόμα και σήμερα, 44 χρόνια μετά τον θάνατό του, αποτελεί είδηση. Στον πολυτάραχο γάμο της Jackie Kennedy με τον Αριστοτέ- λη Ωνάση αναφέρεται στο βιβλίο της «Touched By the Sun» η στιχουργός, συγγραφέας και στενή φίλη της Jackie, Carly Simon. «Δεν θα την είχα αφήσει να παντρευτεί τον Αριστοτέλη αν τη γνώ- ριζα τότε. Θα είχα κάνει κάτι για να διαλύσω τη σχέση», αναφέρει στο βιβλίο, σύμφωνα με απο- σπάσματα που δημοσιεύει η Daily Mail.

Όπως αποκαλύπτει η Simon, η Jackie Kennedy τής είχε αποκαλύψει πώς ο Ωνάσης «λουζόταν» με κολόνια πριν να δει τη Μαρία Κάλλας, με την οποία διατηρούσε παράνομο δεσμό ενώ ήταν παντρεμένοι - παρά το γεγονός ότι η πτήση μέχρι να δει την τραγουδίστρια της όπερας θα διαρ- κούσε έξι ώρες.

«Ο ίδιος αντιμετώπιζε τον εαυτό του ως τον Οδυσσέα και δεν ήμουν εγώ αυτή που θα τον αμφισβητούσα» είχε πει η Jackie στη Simon.
«Είχα μεγάλη ανάγκη από κάποιου είδους προστασία και ο Αριστοτέλης μού την προσέφερε. Χρειαζόμουν αυτή την προστασία για την Caroline και τον John (σ.σ. τα παιδιά της Jackie Kennedy)», της είπε κάποτε η Jackie και πρόσθεσε: «Αυτή είναι η έμφυτη τάση της γυναίκας- να προστατεύει τα παιδιά της με κάθε τρόπο». Ωστόσο, όπως αναφέρεται στο βιβλίο, η Jackie τής εκμυστηρεύτηκε ότι τα πράγματα άλλαξαν όταν ο Ωνάσης τη βαρέθηκε και αναζήτησε ξανά καταφύγιο στα χέρια της Κάλλας.

Ο Ωνάσης τής έλεγε ότι έπρεπε να ταξιδέψει στην Αγγλία για επισκέψεις σε ναυπηγεία, όμως η μυρωδιά της κολόνιας τον πρόδιδε και η Jackie γνώριζε ότι της έλεγε ψέματα. «Αν θα τον συναντούσε στο αεροδρόμιο, θα την έβαζε τότε. Πιστεύω ότι ήθελε να μου δείξει ότι δεν ήμουν τα πάντα για εκείνον» και είχε προσθέσει: «δεν ήθελε να με παρατήσει τελείως ελπίζοντας ότι θα γινόμουν η ιδανική σύζυγος που ήλπιζε ότι είχε παντρευτεί.

ΠΗΓΗ: Beautiful People

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση