ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: γκρι αθλητική φόρμα, μαύρο knitwear και sneakers
 

Σάλος με τις διακοπές του βασιλικού ζεύγους της Ολλανδίας στην Ελλάδα

«Αντιλήφθηκα αρκετά αργά ότι οι διακοπές αυτές δεν μπορούν να συνεχιστούν ενώ τα κρούσματα κορωνοϊού αυξάνονται»

newsroom must

Όλοι χρειαζόμαστε ένα ταξίδι αναψυχής ιδαίτερα μετά από μια πολύ δύσκολη χρονιά η οποία δεν έχει ακόμα φτάσει στο τέλος της. Παρόλα αυτά πράττουμε υπεύθυνα και μένουμε στο σπίτι μας προστατεύοντας τόσο εμάς όσο και τους γύρω μας. Κάτι το οποίο φαίνεται να αγνόησαν εντελώς ο βασιλιάς της Ολλανδίας Γουλιέλμος-Αλέξανδρος και η βασίλισσα Μάξιμα οι οποίοι βρέθηκαν στην Ελλάδα για δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες.

Η Ολλανδία αντιμετωπίζει ένα μερικό lockdown με τους πολίτες να καλούνται να μείνουν στο σπίτι. Έτσι, μάλλον το timing που επέλεξαν οι royals δεν ήταν το κατάλληλο με αποτέλεσμα να επιστρέψουν πίσω στην χώρα όσο πιο γρήγορα μπορούσαν μετά τις αντιδράσεις του κόσμου.
Το ζεύγος σε ανακοίνωσή του ανέφερε ότι «Είδαμε τις έντονες αντιδράσεις και μας άγγιξαν. Για να νικήσουμε την Covid-19 πρέπει να ακολουθούμε τους κανόνες. Η συζήτηση που προκλήθηκε από τις διακοπές μας δεν συνεισφέρει σε αυτό»

Για το θέμα αυτό μίλησε και ο πρωθυπουργός της χώρας ζητώντας συγνώμη «Αντιλήφθηκα αρκετά αργά ότι οι διακοπές αυτές δεν μπορούν να συνεχιστούν ενώ τα κρούσματα κορωνοϊού αυξάνονται και τα μέτρα γίνονται πιο αυστηρά. Θα έπρεπε να παρέμβω. Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση