ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Πριγκίπισσα της Δανίας: Θεωρείται ως ένα ανερχόμενο fashion icon

Ξεχώρισε δίπλα στους γονείς της κατά την ανακήρυξή τους.

Μαρία Καραμάνου

Η πριγκίπισσα Isabella της Δανίας, στα 16 της χρόνια, έχει κερδίσει την προσοχή ως ανερχόμενο style icon. Η ανακήρυξη των γονιών της ως βασιλιά και βασίλισσα της Δανίας έφερε το φως της δημοσιότητας πάνω της, ενώ το τρυφερό φιλί τους στο μπαλκόνι του παλατιού έγινε σημαντικό γεγονός.

Η πριγκίπισσα Isabella διαθέτει ξεχωριστό στυλ και προσωπικότητα, που φαίνεται να έχει επηρεαστεί θετικά από το καλό γούστο της μητέρας της, βασίλισσας Mary. Η εμφάνισή της σε επίσημες εκδηλώσεις και εκδηλώσεις της βασιλικής οικογένειας προσελκύει τα βλέμματα και συζητήσεις.

Η ίδια εκπέμπει μια αίσθηση στυλ και κομψότητας, ενώ το νέο της status ως δεύτερη στη σειρά διαδοχής του θρόνου την καθιστά ακόμη πιο σημαντική προσωπικότητα. Με την εξέλιξη της, μπορεί να αναμένουμε να δούμε πώς θα εξελιχθεί το στυλ και η επιρροή της στον χώρο της μόδας.

Η πριγκίπισσα Isabella της Δανίας φαίνεται να έχει εξαιρετική αίσθηση του στυλ, κάτι που επιβεβαιώνεται από τις επιλογές της σε διάφορες εκδηλώσεις. Για την ημέρα της ανακήρυξης του νέου βασιλικού ζεύγους της Δανίας, επέλεξε ένα κόκκινο παλτό Carolina Herrera, συμπληρώνοντας την εμφάνισή της με μια μικρή καρφίτσα που της χάρισε η γιαγιά της, βασίλισσα Μαργαρίτα.

Όταν δεν απαιτείται επίσημη εμφάνιση, η πριγκίπισσα Isabella προτιμά άνετα και streetwear σύνολα, όπως τα υπόλοιπα παιδιά της βασιλικής οικογένειας της Δανίας. Συχνά φαίνεται να επιλέγει τζιν, πουλόβερ και sneakers. Σε σημαντικά events, ωστόσο, επιλέγει κομψά σύνολα που αναδεικνύουν τη νεανικότητά της, κάνοντας έξυπνες επιλογές.

Η πριγκίπισσα Isabella φαίνεται να είναι έτοιμη να αναλάβει ευθύνες στο μέλλον και να εκπροσωπήσει την οικογένειά της με αξιοπρέπεια. Παρόλα αυτά, όπως και ο αδερφός της, πρίγκιπας Christian, και οι υπόλοιποι βασιλικοί, υπόκεινται σε ορισμένους περιορισμούς.

Η πριγκίπισσα Isabella χαρακτηρίζεται ως η «σύγχρονη πριγκίπισσα Μαργαρίτα», ενδεικνύοντας τη δυναμική της προσωπικότητας και το ενδιαφέρον της για ανεξάρτητες πορείες εκτός του βασιλικού περιβάλλοντος. Αυτό συνιστά ένα θετικό προσόν, καθώς αναδεικνύει τον ρόλο της ως μοντέρνας και αυτόνομης γυναίκας.

Το γεγονός ότι η πριγκίπισσα Isabella είναι η πρώτη Δανή πριγκίπισσα που γεννήθηκε τα τελευταία 60 χρόνια την καθιστά ξεχωριστή μελλοντική μορφή στη βασιλική οικογένεια, και το γεγονός αυτό προσδίδει σημαντικό ιστορικό και πολιτιστικό βάρος στη θέση της.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση