ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: cycling shorts, cropped top και πέδιλα
 

Rupert Grint: Οι 8 ταινίες Harry Potter «Ήταν αποπνικτικές»

«Ήταν κάποια στιγμή που ένιωθα ότι ήταν αποπνικτικό επειδή ήταν για κάθε μέρα επί 10 χρόνια»

newsroom must

Ο περισσότερος κόσμος τον γνωρίζει ως Ron Weasley στις ταινίες Harry Potter όμως ο 32χρονος πλέον Rupert φανερώνει πως αν και έγινε παγκόσμια γνωστός μέσα από αυτό η ποσότητά τους έχει και τα αρνητικά της.

Ο ηθοποιός μιλώντας στο podcast «Armchair Expert» του Dax Shepard παραδέχεται «Ήταν κάποια στιγμή που ένιωθα ότι ήταν αποπνικτικό επειδή ήταν για κάθε μέρα επί 10 χρόνια» (από το 2001 – 2011) επεξηγώντας πως στην αρχή είχαν γυρίσει μόνο 2 ταινίες, στην συνέχεια όμως όταν έγινε τόση επιτυχία και η αγάπη του κοινού ζητούσε περισσότερα ένιωθε ότι η δουλειά του έγινε «αγγαρεία», συγκεκριμένα είπε «κάθε χρόνο επιστρέφαμε. Ήταν σαν τη μέρα της μαρμότας επειδή ήταν και τα ίδια μέρη γυρισμάτων. Κάποιες φορές ένιωσα ότι ήθελα να κάνω κάτι άλλο να δω τι άλλο υπάρχει».

Αν και οι περισσότεροι ηθοποιοί συνηθίζουν να βλέπουν τις ταινίες που πρωταγωνιστούν ο ίδιος δεν τις έχει δει ποτέ, όχι γιατί δεν θέλει αλλά γιατί ασκεί πολύ σκληρή κριτική στον εαυτό του. Σε ερώτηση για το εάν σκοπεύει να συμμετάσχει σε ένα remake της σειράς ο Rubert δεν απέκλεισε ένα τέτοιο γεγονός όμως επισήμανε πως «ώρα έχω παιδί, θα είναι μια εντελώς καινούρια εποχή».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση