ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Midi jean φούστα με άσπρο strapless top και πέδιλα
 

Ρουβάς: Η δημόσια επίπληξη στην κόρη του Αναστασία

«Αναστασία εμείς θα τα πούμε σπίτι».

Μαρία Καραμάνου

Η Αναστασία Ρουβά έχει εισέλθει δυναμικά στον κόσμο των κοινωνικών μέσων επικοινωνίας τους τελευταίους μήνες, με τους ακολούθους της στην πλατφόρμα TikTok να αυξάνονται συνεχώς. Η κόρη του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη έχει πλέον φτάσει την ηλικία των 16 ετών, ενώ η ομοιότητα με τη μητέρα της είναι εμφανής και εντυπωσιακή.

Το πρόσφατο βίντεο που δημοσίευσε στο TikTok την περασμένη Κυριακή, στις 24 Μαρτίου, έκανε εντύπωση στους διαδικτυακούς της φίλους, εστιάζοντας τα σχόλια τους τόσο στην εκθαμβωτική εμφάνισή της όσο και στις επιδέξιες χορευτικές της κινήσεις.

Αυτήν τη φορά, η δυναμική μεταξύ πατέρα και κόρης έφερε συζητήσεις, καθώς ο φακός απαθανάτισε μια στιγμή όπου η Αναστασία διασκέδαζε τραγουδώντας την επιτυχία που ο Σάκης ερμήνευε στην πίστα. Αρχικά, η Αναστασία πετούσε διακριτικά λουλούδια που βρίσκονταν μπροστά της. Ωστόσο, όταν της πρόσφεραν μια στοίβα με δίσκους γεμάτους λουλούδια, σαν αυτούς που συνήθως δίνουν σε νυχτερινά μαγαζιά, εκείνη τους πήρε και τους πέταξε πίσω στον πατέρα της. Αν και ο Ρουβάς δεν φάνηκε να εκτιμά ιδιαίτερα τη στιγμή.

Αν τα μάτια μπορούσαν να μιλήσουν...αυτό το βίντεο που έχει γίνει viral αναδεικνύει την ενδεχόμενη ερμηνεία του άνθρωπου που το κατέγραψε. «Θα τα πούμε στο σπίτι για τα λουλούδια, Αναστασία«, θα μπορούσε να είναι κάτι που φαίνεται να λέει με το βλέμμα του ο Σάκης.

Δείτε το βίντεο:

@joan_kap * όταν η μεγαλύτερη σου θαυμάστρια είναι η κόρη σου…και λιώνει @Sakis Rouvas @anastasia #sakisrouvas #sakis #rouvas #anastasia #father #fatherdaughter #love #purelove πρωτότυπος ήχος - Joan_Kap
ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση