ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: polka dot φόρεμα, sneakers και layered κολιέ
 

Royal «δεύτερης κατηγορίας» νιώθει η Meghan Markle

Όσα αναφέρει το δημοσίευμα.

newsroom must

Όσος καιρός και αν πέρασε από την βόμβα που έριξαν οι Meghan και Harry ενάντια στην βασιλική οικογένεια, με την συνέντευξή τους στην Oprah Winfrey, πάλι καταφέρνουν να συζητείται το όνομά τους και όχι άδικα.

Στο podcast “Pod Save the Queen”, ο συγγραφέας Tom Quinn, μοιράζεται την άποψη ότι ίσως η απομάκρυνση από τα βασιλικά καθήκοντα ήταν εξολοκλήρου της Meghan και όχι από κοινού με τον πρίγκιπα Harry. Χαρακτηριστικά ο ίδιος, αναφέρει ότι η Meghan ίσως περίμενε άλλα όταν πήγε στην Αγγλία και μετά απογοητεύτηκε που δεν ζούσε στην ίδια πολυτέλεια με την Kate Middleton. Συμπερασματικά, «ένιωθε Royal δεύτερης κατηγορίας» όταν την συγκρίνεις με την Middleton.

Ίσως περίμενε ότι θα ζούσε σε μια πιο glamourous καθημερινότητα ενώ η πραγματικότητα την προσγείωσε απότομα. Σχετικά με τον τόπο διαμονής της κυρίως, αν σκεφτούμε ότι οι Sussex διέμεναν στο Frogmore Cottage ενώ οι Cambridge στο Παλάτι του Kensington, υπάρχει κάποια διαφορά. Αυτό αναφέρει και ο Quinn, «Πιστεύω ότι πραγματικά δεν της άρεσε αυτό. Έμοιαζε σαν να αποσυνδέονταν μακριά σε ένα μικρό λυόμενο».

Τέλος, με αναφορά της η “Daily Mirror” προσπαθεί να ξεκαθαρίσει ότι πλέον, «Η βασιλική οικογένεια είναι ενωμένη στο ότι όλοι θέλουν να επιστρέψουν στην κανονικότητα», με τον Κάρολο να παραμένει εκνευρισμένος, και τον William να αναμένει εναγωνίως την άνοδό του στο θρόνο.

 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση