ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: φόρεμα με βολάν, denim σακάκι και sneakers
 

Ronaldo και Rodriguez: Έχουν συμφωνητικό σε περίπτωση χωρισμού

Όλα όσα αποκαλύφθηκαν

Μαρία Σάββα

Παρά το ότι ο Cristiano Ronaldo και η σύντροφός του Georgina Rodriguez διαψεύδουν συνεχώς τις φήμες που τους θέλουν να έχουν χωρίσει, οι δύο τους φαίνεται να έχουν υπογράψει μια συμφωνία σε περίπτωση χωρισμού.

Ένα ρεπορτάζ του TV GUIA ανέφερε ότι το ζευγάρι έφτασε σε ένα είδος «προγαμιαίου συμβολαίου», σε περίπτωση που το ζευγάρι χωρίσει, η Georgina θα λαμβάνει «μεγάλη» οικονομική στήριξη.

«Στις 18 Δεκεμβρίου 2018, η Georgina Rodriguez ταξίδεψε μόνη της από το Τορίνο της Ιταλίας στο Λουγκάνο της Ελβετίας για να εγγράψει την Αλάνα Μαρτίνα ως πολίτη της Πορτογαλίας στο πορτογαλικό προξενείο. Τα δίδυμα Eva και Matteo, τα οποία γεννήθηκαν την ίδια χρονιά, το 2017, εγγράφηκαν επίσης. Η Rodriguez ταξίδεψε μόνη της, αλλά είχε στην κατοχή της ένα έγγραφο υπογεγραμμένο από τον Cristiano Ronaldo που της έδινε πλήρη εξουσιοδότηση να εγγράψει τα παιδιά», ανέφερε χαρακτηριστικά το ρεπορτάζ.

Να σημειώσουμε πως όταν η Rodriguez έμεινε για πρώτη φορά έγκυος, η ίδια και ο ποδοσφαιριστής κατέληξαν από κοινού σε μια συμφωνία που εξασφάλιζε ότι τα περιουσιακά στοιχεία και των δύο θα προστατεύονταν σε περίπτωση χωρισμού.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση