ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Skinny jeans, loose μπλουζάκι και γόβες
 

Robbie Williams: Ο φόβος της δημοσιότητας και ο κίνδυνος για την ζωή του

''Προσπαθείς να κινηθείς απέναντι στην ιδιωτικότητα που σου πήραν προσπαθώντας να είσαι φυσιολογικός''

Ζωή Τουτουντζίδου

Ο αγαπημένος τραγουδιστής Robbie Williams παραχώρησε μία από τις σπάνιες πλέον συνεντεύξεις της καριέρας του μιλώντας για την ζωή του και την επίδραση της δημοσιότητας στην ψυχική του υγεία.

Σε συνέντευξη που έδωσε στη Mirror, εξομολογήθηκε μεταξύ άλλων πως κινδύνεψε η ζωή του στα πρώτα χρόνια της καριέρας του, κάνοντας λόγο για συμβόλαιο θανάτου εναντίων του.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Robbie Williams (@robbiewilliams)

Ενώ αναφέρθηκε ότι πάσχει από έντονα προβλήματα άγχους και κατάθλιψης εξαιτίας της μεγάλης διασημότητας «Η υπερβολική δόξα και η υπερβολική επιτυχία συναντιούνται με το άγχος και την κατάθλιψη και τα προβλήματα ψυχικής υγείας. Υπάρχουν και κάποια άλλα στάδια δόξας, αλλά το τέταρτο είναι η αποδοχή. Προσπαθείς να κινηθείς απέναντι στην ιδιωτικότητα που σου πήραν προσπαθώντας να είσαι φυσιολογικός αλλά και μικρός ώστε να μη σε μαστιγώνει ο κόσμος».

«Έχω άγχος και δεν μου αρέσει να γνωρίζω κόσμο. Αλλά οι ξένοι θέλουν να με γνωρίσουν και νιώθω πολύ άβολα με αυτό. Μόνο που το σκέφτομαι αγχώνομαι. Πρέπει να είσαι σαν τον δήμαρχο της καλύτερης πόλης που έχεις επισκεφτεί ποτέ, αλλιώς οι άνθρωποι λένε ότι είσαι από αυτούς τους διάσημους που είναι έτσι. Εγώ στην πραγματικότητα σιχαίνομαι να βγαίνω φωτογραφίες».

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση