ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό πουκάμισο, denim shorts και lace up πέδιλα
 

Rihanna, Beyonce και Taylor Swift στη νέα λίστα του Forbes

Στην κατηγορία

Η νέα λίστα του επιχειρηματικού περιοδικού Forbes για το 2021 βγήκε και περιλαμβάνει τις Rihanna, Beyonce και Taylor Swift στην κατηγορία των καλλιτεχνών. Οι τρεις καλλιτέχνιδες κρατάνε σχετικά υψηλές θέσεις στην λίστα χάρη στα μεγάλα χρηματικά ποσά που κατέχουν.

Η Rihanna, στο Νο. 68 «χάρη στην επιτυχία της σειράς καλλυντικών Fenty Beauty», σύμφωνα με το περιοδικό. Καθώς η εταιρεία καλλυντικών της κατέγραψε έσοδα άνω των 550 εκατομμυρίων δολαρίων το έτος 2020. Συνολικά η περιούσια της ανέρχεται στα 1,7 δισεκατομμύρια δολάρια, ενώ η προσθήκη της στην λίστα αυτή έγινε μετά την ανακήρυξή της ως Εθνικής Ηρωίδας στη γενέτειρά της, τα νησιά Μπαρμπέιντος.

Η Beyonce βρίσκεται στο Νο. 76. Το Forbes, μετά και την επιτυχημένη περιοδεία της «On The Run II», επιφέροντας της περίπου 5 εκατομμύρια δολάρια ανά βραδιά και «συνολικά περισσότερα από 250 εκατομμύρια δολάρια», σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες του περιοδικού. Ακολουθεί, η τραγουδίστρια Taylor Swift, στο Νο. 78 μετά και την κυκλοφορία του «All Too Well» ενώ ήταν το τραγούδι μεγαλύτερης διάρκειας που έφτασε ποτέ στο Νο. 1 στο Billboard Hot 100 των ΗΠΑ. Πρώτη στην λίστα αυτής της καλλιτεχνικής κατηγορίας είναι η Oprah Winfrey, ενώ βρίσκεται και στην γενική λίστα των πολυεκατομμυριούχων στο νούμερο 23.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Rihanna  |  Beyonce  |  Taylor Swift  |  Forbe  |  list

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση