ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Bodycon φόρεμα με λεπτές τιράντες και wedges πλατφόρμες.
 

Ο Jim Carrey πιστεύει ότι ο Will Smith έπρεπε να συλληφθεί

Ως Χόλιγουντ δεν είμαστε πια cool, είπε ο γνωστός ηθοποιός

Πάρις Δημητριάδης

Η απρόσμενη μπουνιά του Will Smith στον Chris Rock που προβλήθηκε σε ζωντανή μετάδοση έχει επισκιάσει σχεδόν ολόκληρη την ειδησεογραφία γύρω από τα φετινά Oscars και έχει πυροδοτήσει σε μιντιακό αλλά και σε κοινωνικό επίπεδο έντονες αντιδράσεις τόσο υπέρ όσο και κατά της viral χειροδικίας.

Viral έγιναν σήμερα και οι δηλώσεις ενός ενός άλλου αστέρα του Χόλιγουντ για το περιστατικό, του αγαπητού Jim Carrey, ο οποίος είπε ότι ο Will Smith όχι μόνο δεν έπρεπε να χειροκροτηθεί αλλά έπρεπε να συλληφθεί.

Μιλώντας στο CBS Mornings, ο Carrey εμφανίστηκε ιδιαίτερα επικριτικός απέναντι σε ολόκληρη τη βιομηχανία του κινηματογράφου που ανέχτηκε και χειροκρότησε κιόλας τη συμπεριφορά του Will Smith.

«Αηδίασα όταν σηκώθηκαν να τον χειροκροτήσουν», δήλωσε, αναφερόμενος στην αντίδραση του κοινού όταν ο Will Smith κέρδισε βραβείο Α’ Ανδρικού Ρόλου για την ερμηνεία του στο King Richard, λίγο αφότου χτύπησε τον Chris Rock. «Νιώθω πως το Hollywood είναι απλά δειλό, στο σύνολό του, και φάνηκε σαν μία ξεκάθαρη ένδειξη πως δεν είμαστε το cool club πια».

Ο Jim Carrey υποστηρίζει πως, αντί για χειροκρότημα, θα έπρεπε να είχε ακολουθήσει η σύλληψη του συναδέλφου του.
«Δε θέλει να τρέχει σε μηνύσεις και δικαστήρια», είπε ο Jim Carrey αναφερόμενος στη στάση του Chris Rock.
«Προσωπικά θα είχα ανακοινώσει το επόμενο πρωί ότι θα έκανα μήνυση στον Will για 200 εκατομμύρια δολάρια, επειδή το βίντεο θα υπάρχει αναρτημένο στο διαδίκτυο για πάντα. Θα είναι παντού. Ξέρετε, αυτή η προσβολή θα κρατήσει καιρό».
Ο Jim Carrey χαρακτήρισε επιπροσθέτως τη συμπεριφορά του Smith ως «εγωιστική», καθώς «τράβηξε την προσοχή και κανείς δεν ασχολήθηκε με τα βραβεία».

«Πολύς κόσμος προσπάθησε σκληρά για να βρεθεί εκεί και να λάμψει για μια στιγμή και να βραβευθεί για τον κόπο του», σημείωσε.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση