ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Ραφαέλα Μιλτιάδους: ''Δεν μπόρεσα να ταξιδέψω γιατί ήμουν ασυνόδευτη, ανάπηρη γυναίκα''

«…εξαιτίας σου ήρθα αντιμέτωπη με μια προφανέστατη διάκριση, που καταπατούσε κάθε δικαίωμα μου για ισότιμη αντιμετώπιση, συμπεριληπτικότητα και ελευθερία.»

Ριάνα Στυλιανού

Μέσα από μια της ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα, η Πρέσβειρα Οδικής Ασφάλειας Ραφαέλα Μιλτιάδους καταγγέλλει αεροπορική εταιρεία για διακρίσεις, αφού η ίδια βρέθηκε αντιμέτωπη με σωρεία προβλημάτων όταν θέλησε να ταξιδέψει μόνη της την περασμένη Πέμπτη.

Πιο συγκεκριμένα, η Ραφαέλα Μιλτιάδους η οποία μετά από ατύχημα το 2019 είδε τη ζωή της να ανατρέπεται και πλέον, μετακινείται αποκλειστικά με αμαξίδιο, μεταξύ άλλων έγραψε: «Σε ευχαριστώ που με αναγκάζεις να ταξιδεύω με συνοδό, ενώ είμαι ένα απολύτως λειτουργικό άτομο και κυριότερα που δε με ενημέρωσες για αυτή μου την υποχρέωσή ούτε όταν έκλεινα το εισιτήριό μου, ούτε κατά το check-in, αλλά προτίμησες να μου το ανακοινώσεις εκβιαστικά μία ώρα πριν από την πτήση μου..».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Rafaela Miltiadou (@rafaela_miltiadous)

 

Λίγο μετά την ανάρτησή της, η αεροπορική εταιρεία τοποθετήθηκε μέσα από ανακοίνωση.

Αυτούσια η ανακοίνωση

"Η Cyprus Airways δηλώνει τις ειλικρινείς  απολογίες της για αυτό το τόσο ατυχές περιστατικό που αφορά επιβάτη με μειωμένη κινητικότητα.

Η Cyprus Airways, ως ο Σημαιοφόρος Αερομεταφορέας του νησιού μας, δεσμεύεται να μεταφέρει όλους τους επιβάτες στον προορισμό τους, ωστόσο, ως αεροπορική εταιρεία, πρέπει να τηρούμε τους τοπικούς, ευρωπαϊκούς και παγκόσμιους κανονισμούς (IATA) και να τους ενισχύουμε.

Είναι απογοητευτικό όταν ορισμένοι από αυτούς τους κανονισμούς δεν γίνονται δεκτοί από τους επιβάτες μας, ενώ πάντα καταβάλλουμε επιπλέον προσπάθεια για να βρούμε λύσεις. Στην περίπτωση αυτή, ο συγκεκριμένος επιβάτης έχει μεταφερθεί με επιτυχία από και προς τον προγραμματισμένο προορισμό του.

Ελπίζουμε όλοι οι επιβάτες μας να καταλάβουν ότι η συλλογική τους ασφάλεια έρχεται πρώτη.

Επιπλέον, λαμβάνοντας υπόψη αυτή την υπόθεση και την πρόσφατη δέσμευση προς την Παρ ολυμπιακή Επιτροπή της Κύπρου, ως χορηγοί της, η Cyprus Airways θα επανεξετάσει και θα πραγματοποιήσει πρόσθετες εκτιμήσεις κινδύνου για να διασφαλίσει ότι όλοι οι επιβάτες είναι ασφαλείς και υποστηρίζονται και εξυπηρετούνται με τη μέγιστη προσοχή".

Να θυμίσουμε ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Ραφαέλα Μιλτιάδους μοιράζεται τις σκέψεις και τους προβληματισμούς της, αφού συχνά και με θάρρος αναφέρεται στα προβλήματα που βιώνει ως άτομο με κινητικά προβλήματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση