ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: joggers, μακρυμάνικο κορμάκι και άρβυλα
 

Πώς οι πρωταγωνιστές του 'The Crown' σχολιάζουν ότι ο Harry βλέπει τη σειρά

Τη πλήρη ευγνωμοσύνη τους στο πρόσωπο του Harry για τη στήριξη του, έδειξαν οι πρωταγωνιστές της ομώνυμης σειράς.

Σαράντης Μαριεττής

Το "The Crown" , η επιτυχημένη αυτή σειρά του Netflix έσκισε κυριολεκτικά στις φετινές Χρυσές Σφαίρες κερδίζοντας τέσσερα βραβεία (καλύτερης γυναίκας ηθοποιού για την Emma Corinn, καλύτερου άντρα ηθοποιού για τον Josh O'Connor και καλύτερoυ β' γυναικείου ρόλου για την Gillian Anderson, αλλά και το βραβείο καλύτερης σειράς).

Εκεί οι πρωταγωνιστές της σειράς είχαν την ευκαιρία να εκφράσουν την ευγνωμοσύνη αλλά και τον σεβασμό τους στο πρόσωπο του πρίγκιπα Harry, ο οποίος σε αντίθεση με τον αδερφό του παρακολουθεί φανατικά τη σειρά.  Πρόσφατα είχε δηλώσει "προτιμώ να βλέπω αυτή τη (κινηματογραφημένη) βερσιόν της ζωής μου, παρά να δίνω βάση σε ό, τι λέγεται στις εφημερίδες".

Την δήλωση αυτή δε μπορούσαν να αφήσουν ασχολίαστη, όπως είναι λογικό, οι συντελεστές της σειράς που στον επίσημο λόγο τους κατά την παραλαβή των βραβείων αναφέρθηκαν στο πρίγκιπα Harry.

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις τους:

Emma Corinn

"Ένιωσα τόσο ευγνώμων ακούγοντάς τον να σχολιάζει τη σειρά. Με συγκίνησαν τόσο πολύ τα λόγια του. Εξάλλου, υποδύθηκα τη μαμά του και αυτό από μόνο του αγγίζει ευαίσθητες χορδές. Συγκινήθηκα πολύ που το αναγνώρισε, και χάρηκα πολύ που απόλαυσε τη σειρά. Πραγματικά, εκτίμησα πολύ τον καλό λόγο του, τού είμαι ευγνώμων".

Gillian Anderson

"Θα έλεγα ότι ο Harry είναι ο πλέον αρμόδιος να κρίνει τι αποτελεί πραγματικό γεγονός και τι μυθοπλασία στη σειρά, και ήταν πολύ ευχάριστο να ακούει κανείς ότι κατάλαβε τι προσπάθησε να κάνει ο δημιουργός της σειράς (Peter Morgan) στο The Crown. Ότι στην ουσία αφηγείται μια διαφοροποιημένη ιστορία σχετικά με τις δυσκολίες και την πρόκληση τού να πρέπει να βάζεις το καθήκον πέρα από την οικογένεια και τον έρωτα και την αγάπη, και ότι έχει πολλά πολλά χρόνια εμπειρίας κάνοντάς το. Μου άρεσε που είχα την ευκαιρία να είμαι τόσο μέσα στο σόου ώστε να ακούω να απευθύνονται τέτοιου είδους θέματα για μια σειρά για την οποία νοιάζομαι".

Josh O'Connor

"Η ιδέα του ότι κάποιος σαν τον Harry παρακολουθεί τη σειρά είναι κάπως τρελό για μένα. "Τις προάλλες άκουσα ότι το παρακολουθεί και ο David Beckham, και πραγματικά, ξετρελάθηκα".

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση