ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: denim shorts, loose πουκάμισο και πέδιλα
 

Πώς η σειρά ''The Crown'' ενόχλησε την βασίλισσα;

Δέσποινα Άσπρου

Όπως αναφέρουν τα ξένα δημοσιεύματα η επιτυχημένη σειρά του Netflix, "The Crown", η οποία παρουσιάζει την ζωή της βασίλισσας Ελισάβετ, δυσαρέστησε έντονα την βασιλική οικογένεια και κυρίως την ίδια την βασίλισσα.

Αναλυτικότερα, βάση δημοσιεύματος της εφημερίδας The Sun, η βασίλισσα ενοχλήθηκε με τον τρόπο που η σειρά προβάλλει τον σύζυγό της, πρίγκιπα Φίλιππο. Όπως μάλιστα αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα, σε ένα  από τα επεισόδια της δεύτερης σεζόν της σειράς, ο πρίγκιπας αποκαλεί τον γιο του "αδύναμο" εξαιτίας της αδυναμίας του να ανταποκριθεί στο περιβάλλον του σχολείου που επέλεξε για εκείνον ο πατέρας του και γενικότερα, καθ' όλη την διάρκεια της σειράς, ο Φίλιππος φέρεται άκαρδα απέναντι στον γιο του Κάρολο.

Παράλληλα με αυτά, η βασίλισσα ανησυχεί ότι η σειρά θα επηρεάσει τον κόσμο σχετικά με τον τρόπο που βλέπουν την βασιλική οικογένεια. Σύμφωνα μάλιστα με πηγή της εφημερίδας The Express, η βασίλισσα θεωρεί πως ότι προβάλλεται στην σειρά ο κόσμος το αντιλαμβάνεται ως δεδομένο και ουκ ολίγες φορές απέχει από την πραγματικότητα.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση

X