ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: λινό πουκάμισο, βερμούδα και sneakers
 

Πώς επικοινωνεί η βασίλισσα Ελισάβετ με τα δισέγγονά της

Η Βασίλισσα Ελισάβετ βρίσκεται στο Windsor μαζί με τον πρίγκιπα Φίλιππο

Μαζί με σχεδόν όλο τον κόσμο σε καραντίνα βρίσκονται και οι Roylas. Η Βασίλισσα Ελισάβετ βρίσκεται στο Windsor μαζί με τον πρίγκιπα Φίλιππο και δεν τους επιτρέπεται να δουν κανένα για αν προστατευτούν δεδομένης και της ηλικίας τους.

Harry και Meghan βρίσκονται στο Los Angeles όπου και αυτοί βρίσκονται σε καραντίνα.

O πρίγκιπας William και η Kate απομονώθηκαν στο Norfolk μαζί με τα παιδιά τους παρόλα αυτά συνεχίζουν να έχουν έχουν επαφή με τους υπόλοιπους royals.

Σύμφωνα με πηγή της The Sun μπορεί η βασίλισσα να μην μπορεί να επισκεφτεί και να δει τα εγγόνια της από κοντά αυτό όμως δεν την σταματάει από το να τους μιλάει μέσω βιντεοκλήσεων. «Η Kate Middleton βάζει τον πρίγκιπα George, την πριγκίπισσα Charlotte και τον πρίγκιπα Louis να μιλάνε με τη βασίλισσα και πρίγκιπα Φίλιππο όσο πιο συχνά γίνεται»

Απομονωμένος είναι και ο Κάρολος ο οποίος νόσησε από τον ιό και μαζί την σύζυγό του Camilla βρίσκονται στην Σκωτία. Μιλάει με τα εγγόνια του επίσης μέσω βιντεοκλήσης και όπως φαίνεται τα παιδιά το απολαμβάνουν. «Στα παιδιά αρέσει να συζητάνε με τον πρίγκιπα Κάρολο και να τους δίνει πολλές χρήσιμες συμβουλές για τα ζώα και τα λουλούδια»

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση