ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: jeans, κορμάκι και μποτάκια
 

Πρώτη συνέντευξη της Meghan Markle μετά την γέννηση της μικρής Lili

Αποκάλυψε το παρασκήνειο του 'The Bench'.

newsroom must

Με αφορμή την κυκλοφορία του πρώτου της εικονογραφημένου παιδικού βιβλίου, ‘The Bench’ μίλησε η Δούκισσα του Sussex σε ραδιοφωνικό σταθμό στην Αμερική, μερικές μόλις εβδομάδες μετά και την γέννηση του δεύτερού της παιδιού Lilibet – Diana.

Η ίδια, περιγράφει στο ‘NPR Weekend’ ότι το βιβλίο της αποτελεί «Μια ιστορία αγάπης για τη σχέση της με τον πρίγκιπα Harry , σε καλές και κακές στιγμές».

Προσθέτοντας μεταξύ άλλων ότι «Έχει να κάνει με το να μεγαλώνεις με κάποιος και να έχεις μια βαθιά σύνδεση και εμπιστοσύνη ώστε σε καλές ή κακές στιγμές να ξέρεις ότι έχεις αυτόν τον άνθρωπο. πραγματικά Πιστεύω ότι οι άνθρωποι μπορούν να το δουν σαν μια ιστορία αγάπης που υπερβαίνει την ιστορία της οικογένειάς μου».

Η Meghan ακόμη, αναφέρθηκε και στην πηγή έμπνευσής της, που δεν είναι άλλο, από το πρώτο δώρο που έκανε στον σύζυγό της, την Ημέρα του πατέρα, λέγοντας «Όπως κάνουμε οι περισσότεροι, σκέφτηκα τι θα τους πάρω σαν δώρο. Και σκέφτηκα ότι ήθελα κάτι συναισθηματικό και ένα χώρο για εκείνον που θα έχει σαν βάση της οικογένειας με τον γιο μας» εξηγώντας ότι το πραγματικό του δώρο ήταν όντως ένα παγκάκι, στο οποίο υπήρχε μια επιγραφή με το ποίημα που έγραψε η ίδια.

Χαρακτηριστικά, «Αυτό είναι το παγκάκι σου. Εκεί που ξεκινά η ζωή για σένα και τον γιο μας, το μωρό μας, την οικογένειά μας».

Τέλος, αναφέρθηκε και την νέα τους ζωή, εκτός Παλατιού, εξομολογούμενη ότι «Ειδικά τον τελευταίο χρόνο, νομίζω ότι πολλοί συνειδητοποιήσαμε πόσα πολλά γίνονται χωρίς να μαθαίνονται. Ήταν στιγμές σαν αυτές, που τους έβλεπα από το παράθυρο και κοιτούσα τον άντρα μου να τον κοιμίζει ή να τον αγκαλιάζει, ξέρετε αυτές οι εμπειρίες, από τη δική μου οπτική είναι τα πράγματα που ενέπνευσαν αυτό το ποίημα».

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση