ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Σατέν slip dress και μπαλαρίνες
 

Πρώην συνεργάτιδα της Ελένης Μενεγάκη: «Εζησα πάρα πολύ άσχημα τους 4 τελευταίους μήνες στην εκπομπή»

«Εγώ δεν συνηθίζω να πηγαίνω ακάλεστη κάπου»

Σε ένα εργασιακό περιβάλλον δεν μπορούν να είναι όλα ιδανικά… Σίγουρα υπάρχουν άτομα με τα οποία μπορείς να συνεργαστείς άψογα και άλλα που ή στην καλύτερη περίπτωση δεν θα μιλάτε ή που θα σου δημιουργούν πρόβλημα που δεν θα είναι μόνο προσωπικό αλλά θα αντανακλάτε και στην δουλειά σου.

Όλοι συγκινηθήκαμε με την τελευταία εκπομπή της βασίλισσας της Ελληνικής τηλεόρασης Ελένης Μενεγάκη η οποία αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές και του συνεργάτες της μετά από 30 ολόκληρα χρόνια.

Στο πλατό της εκπομπής «Ελένη» βρέθηκαν πολλοί από τους παλιούς της συνεργάτες οι οποίοι την αποχαιρέτησαν με δάκρυα στα μάτια. Υπήρξαν όμως και κάποιοι οι οποίοι δεν έδωσαν τα παρόν τους μεταξύ των οποίων η Χρύσλα Γεωργακοπούλου και η Τζωρτζέλα Κόσιαβα οι οποίες σχολίασαν την απουσία τους στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργου «Ευτυχείτε».

Αρχικά η Χρύσλα Γεωργακοπούλου σχολίασε τον γιατί δεν πήγε και η ίδια στη εκπομπή «Εγώ δεν συνηθίζω να πηγαίνω ακάλεστη κάπου, επίσης δεν μου αρέσει να κάνω εκπλήξεις γιατί δεν ξέρω πώς θα την πάρουν οι άνθρωποι.»

Συνέχισε λέγοντας ότι είχε περάσει 4 πολύ άσχημους μήνες εκεί και εξηγεί το παρασκήνιο

«Όταν έφυγα από την Ελένη και έφυγα επεισοδιακά, που μου είχε ζητήσει να μείνω στο τέλος της χρονιάς… Είχα θέμα εκείνη τη χρονιά γιατί ήμουν διευθύντρια του περιοδικού που για πρώτη φορά έβαλε φωτογραφίες της Ελένης με τον Μάκη. Εγώ ήμουν ανάμεσα σε Κωστόπουλο και Μενεγάκη που ήταν ήδη πλακωμένοι, προσπαθούσα να κρατήσω τις ισορροπίες μου, έζησα πάρα πολύ άσχημα τους τρεις-τέσσερις τελευταίους μήνες. Της είπα για τους τραγικούς ανθρώπους που έζησα εκεί μέσα μαζί τους, ανθρώπους που είναι είτε αυλή είτε συνεργάτες της, λυπάμαι για όποιον σχολιάζει αυτό που λέω, αλλά είναι δικός μου χαρακτηρισμός. Η Ελένη μου είπε δεν τα ήξερα όλα αυτά και γιατί δεν ερχόσουν να μου τα πεις.»

Τέλος μίλησε με πολύ καλά λόγια για την Ελένη Μενεγάκη αφού όπως τόνισε προς τιμήν της ζήτησε να μείνει και τις έκανε και πάλι πρόταση.

«Οφείλω να ομολογήσω ότι η Ελένη Μενεγάκη μου ζήτησε να μείνω, λέγοντάς μου κουβέντες που δεν περίμενα να ακούσω, όπως το ότι είσαι αναντικατάστατη. Προς τιμήν της, την επόμενη σεζόν μου ξαναέκανε πρόταση. Είχαν συμφωνήσει όλοι, αλλά έλειπε τότε ο Γερμανός CO. Η Ελένη βιαζόταν και με έβγαλε στον αέρα και όταν γύρισε ο Γερμανός ζήτησε να βάλω την αμοιβή μου στο 50%, είπα όχι λυπάμαι και έφυγα.»

Για την συνεργασία της με την Ελένη μίλησε και η Τζωρτζέλα Κόσιαβα στη εκπομπή «Ευτυχείτε» η οποία ξεκαθάρισε ότι δεν είχε κανένα παράπονο από την Ελένη αλλά από τους υπόλοιπους συνεργάτες που δεν την αγκάλιασαν.

«Εγώ από την Ελένη Μενεγάκη δεν έχω κανένα παράπονο. Το μόνο που έχω παράπονο είναι από ανθρώπους που δεν μπορούσα να συνεργαστώ εκεί. Ούτε με αγκάλιασαν, ούτε με βοήθησαν να γίνουμε όλοι μία παρέα. Από τη Μενεγάκη είναι ντροπή να πω ότι έχω παράπονο. Μου έδωσε δουλειά μετά την εγκυμοσύνη μου, μου έδωσε λεφτά, το έβαλα στο βιογραφικό μου και δεν το ξεχνάω ποτέ. Αλλά άνθρωποι από το επαγγελματικό της περιβάλλον δεν μου φέρθηκαν καλά. Δεν χτύπησα ποτέ την πόρτα στο καμαρίνι της να της πω τι έπαιζε με μένα γιατί την σεβάστηκα και δεν ήθελα να της δημιουργήσω προβλήματα».

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση