ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: jeans, κορμάκι και μποτάκια
 

Πρώην συνεργάτιδα της Ελένης Μενεγάκη αποκαλύπτει αν θα βρίσκεται ξανά στο πλευρό της

Αποκαλύψεις για την νέα εκπομπή της Ελένης.

newsroom must

Mετά την επίσημη ανακοίνωση του Mega πως η Ελένη Μενεγάκη επιστρέφει στις οθόνες μας μετά από ένα χρόνο, πολλά άτομα από το χώρο του θεάματος, όπως κι η Ελιάνα Χρυσικοπούλου, που για οκτώ ολόκληρα χρόνια ήταν στο πλευρό της παρουσιάστριας στον Alpha, έσπευσαν να σχολιάσουν το ευχάριστο γεγονός.

Η πρώην λοιπόν συνεργάτιδα της Ελένης μίλησε  «Στη Φωλιά των Κου Κου», για την είδηση της επιστροφής για τις σχέσεις τους σήμερα.

Μάλιστα η ίδια δεν δίστασε να αποκαλύψει αν υπάρχει το σενάριο για πιθανή της συνεργασία, με την Ελένη Μενεγάκη.

«Είχαμε μεγάλα τηλεοπτικά νέα χθες, τα περιμέναμε αλλά δεν ξέραμε πότε ακριβώς θα γυρίσει. Ελένη χωρίς τηλεόραση και τηλεόραση χωρίς Ελένη δεν γίνεται. Παιδιά δεν ξέρω να απαντήσω στο αν θα ξανά συνεργαστούμε, δεν ξέρω καν τι θα κάνει η Ελένη, κανένας μας δεν ξέρει. Εγώ με την Ελένη μιλάμε φιλικά, δεν είμαστε φίλες αλλά μιλάμε φιλικά. Μου έχει φερθεί κάτι παραπάνω από καταπληκτικά. Την ώρα της ανακοίνωσης δεν ήμουν στο πάνελ, αλλά ξέραμε από το break ότι είχε βγει το δελτίο τύπου. Οι συνθήκες παίζουν ρόλο και φυσικά οι άνθρωποι για μια συνεργασία, αυτός ο άνθρωπος μου είναι πολύ αγαπητός», δήλωσε χαρακτηριστικά η Ελιάνα Χρυσικοπούλου.

Άρα ποιος ξέρει ίσως και να τους δούμε ξανά μαζί στην μεσημεριανή ζώνη του MEGA.

 

 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση