ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό πουκάμισο, denim shorts και lace up πέδιλα
 

Πρόκειται να αποκτήσει νέο βασιλικό τίτλο ο Πρίγκιπας William;

Aν ναι, θα αλλάξει και ο τίτλος της δούκισσας του Cambridge

Ριάνα Στυλιανού

Ως γνωστών, διάδοχος του βασιλικού θρόνου μετά τη μονάρχη, είναι ο μεγαλύτερος της γιος, Πρίγκιπας Κάρολος.

Με αυτή την ενέργεια, ο τίτλος που κατέχει εδώ και πολλές δεκαετίες, φήμες θέλουν να μεταφέρεται στον πρωτότοκο γιο του, πρίγκιπα William και ότι στο εξής θα είναι ο Πρίγκιπα της Ουαλίας.

Εάν αυτό συμβεί λοιπόν, όπως είναι λογικό, θα αλλάξει και ο βασιλικός τίτλος της Κate Middleton, κάνοντάς την πριγκίπισσα της Ουαλίας, δηλαδή θα πάρει τον τίτλο που κατείχε μέχρι σήμερα η Πριγκίπισσα Diana.

Αυτό το σενάριο προκύπτει από ένα ταξίδι του ζευγαριού που θα κάνει σήμερα, 1 του Μάρτη, στην Ουαλία, για να επισκεφθούν μια φάρμα κατσικιών, το Abergavenny και την αγορά του, για να δουν από κοντά πόσο σημαντικοί είναι οι τοπικοί προμηθευτές για τις αγροτικές κοινότητες.

Επίσης αξίζει να σημειωθεί, ότι σήμερα η Ουαλία θα τιμήσει τη μνήμη του πολιούχου της Αγίου Δαβίδ και με αφορμή αυτήν την ημέρα ο Πρίγκιπας William και η Middleton θα ταξιδέψουν ως εκεί για να τιμήσουν την περίσταση.

Καθώς ο William θα είναι διάδοχος του θρόνου κατά τη διάρκεια της βασιλείας του πατέρα του, η βασίλισσα και ο πρίγκιπας Κάρολος, μάλλον άρχισαν να προετοιμάζουν τον William για τον μελλοντικό του ρόλο ως Πρίγκιπα της Ουαλίας, εδώ και αρκετό καιρό.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση