ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: denim jumpsuit και λευκά αθλητικά παπούτσια
 

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Πουλήθηκε στις 869.000 το παλιό της αυτοκίνητο

Ένας κάτοικος της Manchester είναι ο τυχερός που έχει στην κατοχή του το παλιό αυτοκίνητο της πριγκίπισσας

Μαρία Σάββα

Λίγες μέρες πριν την 25η επέτειο του θανάτου της πριγκίπισσας Νταϊάνας πραγματοποιήθηκε μια δημοπρασία στην οποία πουλήθηκε το παλιό ιδιωτικό της αυτοκίνητο. Τυχερός ήταν ένας άντρας από την Manchester ο οποίος αγόρασε το αυτοκίνητο στις 869 χιλιάδες.

Λέγεται ότι η τιμή του αυτοκινήτου αρχικά ξεκίνησε στις 100.000 στερλίνες αλλά μετά την εμπλοκή πολλών υποψήφιων αγοραστών από το Dubai και τις ΗΠΑ, η τιμή ανέβηκε στις 650.000 στερλίνες. Παρά τις αμέτρητες προσφορές που έγιναν από το εξωτερικό το δημοφιλές Ford Escort RS Turbo του 1985, το ιδιωτικό αυτοκίνητο της πριγκίπισσας έμεινε στην Βρετανία.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Clive Boulstridge (@cossies_n_hobbies)

Πρόκειται για ένα σπορ αυτοκίνητο 130 ίππων, που ήταν πολύ δημοφιλές τη δεκαετία του 1980. Στις μικρές αγγελίες μπορεί να βρει κανείς το μοντέλο αυτό να πωλείται έναντι 10.000 λιρών.

Η Νταϊάνα οδηγούσε πάντα εκείνη το αυτοκίνητό της, κάτι που ήταν εντελώς ασυνήθιστο για ένα βασιλικό μέλος, αν και είχε πάντα μαζί της ένα φύλακα. Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο χρησιμοποιήθηκε για μόνο 3 χρόνια, από το 1985 μέχρι και το 1988 και μετά από την Νταϊάνα άλλαξε πολλούς ιδιοκτήτες.

Τέλος, να αναφέρουμε ότι το όχημα βρίσκετε σε εξαιρετική κατάσταση αφού, έχει κάνει μόνο 40.000 χιλιόμετρα

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση