ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: skinny jeans, φλοράλ μπλουζάκι και mules
 

William και Harry: Δύο πόλοι εκ διαμέτρου αντίθετοι

Η σύγκριση είναι αναπόφευκτη.

newsroom must

Με αφορμή τον θάνατο του αγαπημένου τους παππού οι δύο Πρίγκιπες William και Harry δεν θα μπορούσαν παρά να μοιάζουν για άλλη μια φορά εκ διαμέτρου αντίθετοι, είτε στον τρόπο με τον οποίον επέλεξαν να τιμήσουν την μνήμη του, είτε στα όσα πρόκειται να διαδραματιστούν στην κηδεία του πρίγκιπα Φίλιππου.

Για πρώτη φορά μετά από σχεδόν ένα χρόνο πρόκειται να βρεθούν τα δύο αδέλφια, τα οποία είχαν αναπτύξει έναν πολύ «δυνατό» δεσμό που διαλύθηκε σαν κάστρο από άμμο μετά και την συνέντευξη των Sussex’s στην Oprah Winfrey, και τα όσα ειπώθηκαν για την Kate Middleton, το Παλάτι και την βασιλική οικογένεια.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα αυτός μοιάζει να είναι και ο λόγος που η σύζυγος του Harry, Meghan Markle, δεν έκανε το υπερατλαντικό ταξίδι για την κηδεία του Φίλιππου, και όχι λόγο της συμβουλής του γιατρού της, αφού βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη. Ενώ η Kate θα βρίσκεται στην πρώτη γραμμή υποστηρικτικού δικτύου του πρίγκιπα William.

Τις αντιθέσεις ανάμεσα στους δύο θα εντείνει και η διαφορά στην ενδυμασία τους, αφού πλέον μετά την παραίτησή του από τα βασιλικά του καθήκοντα, ο Harry, απαγορεύεται να φορέσει την στρατιωτική του στολή, αφού έχασε την θέση του. Ενώ όπως αναμένεται ο William θα είναι πλήρως έτοιμος με την πιο επίσημη στολή που κατέχει.

Τα «πυρά» δεν σταματούν ούτε και από το διαδύκτυο αφού μισή ώρα μετά που ο πρίγκιπας William δημοσίευσε την ανακοίνωση με τα τιμητικά σχόλια για τον παπού του, ο Harry έκανε την δική του μέσω της ιστοσελίδας του ιδρύματος Archwell. Γραμμένες και οι 2 με τεράστια προσοχή, όμως φανερό είναι ένα κοινό επίπεδο μεταξύ τους, ότι ο στόχος ήταν οι ανακοινώσεις να εμπερικλύουν μια προσωπική νότα για το τί σήμαινε για τον καθένα ξεχωριστά ο πρίγκιπας Φίλιππος.

Στην ανακοίνωσή του ο πρίγκιπας William γράφει «Η εκατοντάχρονη ζωή του παππού μου καθορίστηκε από την υπηρεσία -στη χώρα και στην Κοινοπολιτεία, στη σύζυγό του και βασίλισσα, στην οικογένειά μας. Αισθάνομαι τυχερός που δεν είχα απλώς το παράδειγμά του για να με καθοδηγεί αλλά και τη διαρκή παρουσία του στην ενήλικη ζωή μου -τόσο στις καλές όσο και στις δυσκολότερες ημέρες. Θα είμαι πάντα ευγνώμων για το γεγονός ότι η σύζυγός μου είχε την ευκαιρία να ζήσει επί μακρόν τον παππού μου, αλλά και για την καλοσύνη που της έδειξε. Θα εκτιμώ πάντα τις ιδιαίτερες αναμνήσεις που θα έχουν τα παιδιά μου με τον προπάππου τους να έρχεται να τα μαζεύει με την άμαξά του και να τους μεταδίδει αυτή την αίσθηση της περιπέτειας και το ιδιαίτερο χιούμορ του. Ο παππούς μου ήταν εξαιρετικός άνδρας, μέλος μιας εξαιρετικής γενιάς. Η Κέιτ και εγώ θα συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που εκείνος θα ήθελε και θα υποστηρίξουμε τη βασίλισσα τα επόμενα χρόνια. Θα μου λείψει ο παππούς μου, αλλά γνωρίζω ότι θα ήθελε να συνεχίσουμε παρακάτω κάνοντας τη δουλειά μας».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by The Royal Family (@theroyalfamily)

Ενώ ο πρίγκιπας Harry είπε στην συγκινητική του ανάρτηση «Ο παππούς μου ήταν ένας άνδρας της υπηρεσίας, της τιμής και ένας άνδρας με σπουδαίο χιούμορ. Ήταν αυθεντικός, με σπινθηροβόλο πνεύμα και μπορούσε να τραβήξει την προσοχή οπουδήποτε και αν βρισκόταν, λόγω της γοητείας του -και επίσης επειδή δεν ήξερες ποτέ τι θα έλεγε στη συνέχεια. Θα τον θυμόμαστε ως τον πιο μακρόχρονο σύζυγο μονάρχη, έναν αφοσιωμένο στρατιώτη, πρίγκιπα, δούκα. Αλλά για μένα, όπως για πολλούς από εσάς που έχετε χάσει αγαπημένα σας πρόσωπα ή τον παππού και τη γιαγιά μέσα στην περιπέτεια του τελευταίου έτους, ήταν απλά ο παππούς μου: μάστερ του μπάρμπεκιου, θρύλος στα ανέκδοτα και θρασύς μέχρι τέλους. Στάθηκε σαν βράχος στην Αυτής Μεγαλειότητα τη βασίλισσα με απαράμιλλη αφοσίωση, δίπλα της στα 73 χρόνια του γάμου τους και ενώ θα μπορούσα να συνεχίσω λέγοντας και άλλα, ξέρω ότι αν εκείνος ήταν εδώ, τώρα θα έλεγε σε όλους μας, με μια μπύρα στο χέρι, ''συνεχίστε τη δουλειά σας''. Γι' αυτό, παππού, σε ευχαριστώ για την υπηρεσία σου, την αφοσίωσή σου στη γιαγιά και για το ότι ήσουν πάντα ο εαυτός σου. Θα μας λείψεις πολύ, αλλά πάντα θα σε θυμόμαστε -το έθνος και ο κόσμος. Η Meghan, ο Archie και εγώ (καθώς και η μελλοντική εγγονή σου) θα κρατούμε πάντα μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας. Per Mare, Per Terram (σ.σ.: "στη θάλασσα και στην ξηρά" -σύνθημα των Βρετανών πεζοναυτών)».

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση