ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Ριγέ jumpsuit, κοντομάνικο μπλουζάκι και loafers
 

Πρίγκιπας William: Ποιος είναι ο λόγος που θα χάσει το παιχνίδι της Αγγλίας στο φετινό μουντιάλ

Γιατί ο πρίγκιπας William δεν θα παρευρεθεί στο Κατάρ για το παιχνίδι της Εθνικής Αγγλίας

Μαρία Σάββα

Παρά το γεγονός ότι είναι πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ένωσης, ο πρίγκιπας William δεν αναμένεται να ταξιδέψει στο Κατάρ τον Νοέμβριο για να παρακολουθήσει τον αγώνα της Αγγλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Σύμφωνα με τη Sun, η απόφαση ελήφθη λόγω του γεμάτου ημερολογίου του Πρίγκιπα, και ακόμη κι αν η ομάδα του φτάσει στον τελικό τον Δεκέμβριο, είναι απίθανο να είναι παρών.

Το Κατάρ δέχθηκε πρόσφατα επικρίσεις λόγω των αυστηρών κανόνων του και της ποινικοποίησης των σχέσεων μεταξύ ατόμων του ίδιου φύλου. Υπήρξαν επίσης αναφορές για κακές συνθήκες εργασίας για τους εργαζόμενους στα γήπεδα.

Ο Πρίγκιπας είναι γνωστός υποστηρικτής της κοινότητας LGBTQ+ και έγραψε ιστορία το 2016, όταν έγινε ο πρώτος Βρετανός από την βασιλική οικογένεια που εμφανίστηκε ποτέ στο εξώφυλλο ενός γκέι περιοδικού όταν ήταν στο εξώφυλλο του Attitude.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Attitude Magazine (@attitudemag)

Ο William φωτογραφήθηκε από τον Leigh Kelly για το εξώφυλλο και μίλησε για τα μέλη της LGBTQ+ κοινότητας. Μιλώντας στο περιοδικό εκείνη την εποχή, επέμεινε: «Κανείς δεν πρέπει να εκφοβίζεται για τη σεξουαλικότητά του ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο και κανείς δεν πρέπει να ανέχεται αυτό το είδος μίσους που έχουν υποστεί αυτοί οι νέοι στη ζωή τους. Τα νεαρά γκέι και τρανς άτομα που γνώρισα μέσω του Attitude είναι πραγματικά γενναία μιλώντας και δίνοντας ελπίδα σε ανθρώπους που βιώνουν τρομερό εκφοβισμό αυτή τη στιγμή».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Attitude Magazine (@attitudemag)

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση