ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λινό παντελόνι, λινό πουκάμισο και kitten heels
 

Πρίγκιπας William: Πήγε απροετοίμαστος στα BAFTA

Παρόλο που είναι ο πρόεδρος των βρετανικών κινηματογραφικών βραβείων από το 2010, στα φετινά, πήγε απροετοίμαστος χωρίς να έχει δει τις ταινίες.

Μαρία Καραμάνου

Την περασμένη Κυριακή 18 Φεβρουαρίου, το Λονδίνο φιλοξένησε τα βραβεία BAFTA 2024, κεντρίζοντας το ενδιαφέρον των λάτρεων του κινηματογράφου. Μία απουσία που έκλεψε την προσοχή ήταν αυτή της Kate Middleton, η οποία αναρρώνει από ένα σοβαρό χειρουργείο και δεν ήταν σε θέση να παραβρεθεί δίπλα στον πρίγκιπα William.

Ο ίδιος ο πρίγκιπας, που πρόσφατα επέστρεψε στα καθήκοντά του, εμφανίστηκε στην εκδήλωση φορώντας ένα εντυπωσιακό μπλε σμόκιν από βελούδο. Η παρουσία του στο κόκκινο χαλί είχε μια αίσθηση λάμψης καθώς αλληλεπίδρασε με τους καλλιτέχνες συμπεριλαμβανομένων των υποψηφίων, των νικητών και των απονεμητών.

Παρά την άνεσή του σε τέτοιες εκδηλώσεις, καθώς είναι πρόεδρος των BAFTA από το 2010, ο πρίγκιπας William δεν απέφυγε τα λάθη, τα οποία μάλιστα δεν πέρασαν και απαρατήρητα από τα μέσα ενημέρωσης αλλά και τους χρήστες. 

Ο πρίγκιπας William αποκάλυψε πριν από την τελετή απονομής ότι δεν είχε προλάβει να δει ορισμένες από τις κορυφαίες ταινίες που ήταν υποψήφιες. Κλήθηκε ακόμα να κάνει δηλώσεις όπου παραδέχτηκε την έλλειψη γνώσης του για αυτές. Παρόλα αυτά, ο μελλοντικός βασιλιάς της Βρετανίας δεν δίστασε να συμμετάσχει σε συζητήσεις με τα μέσα ενημέρωσης και τους υποψήφιους ηθοποιούς.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, παραδέχτηκε ότι δεν είχε δει την «Barbie». Σε ερώτηση σχετικά με αυτό, απάντησε ότι θα πρέπει να την παρακολουθήσει και επιβεβαίωσε την ελπίδα του ότι θα δει όλες τις ταινίες που δεν έχει προλάβει ακόμα, μαζί με την Kate Middleton.

Μία ακόμη άτυχη στιγμή για τον πρίγκιπα William ήταν όταν μίλησε με την Mia McKenna-Bruce, η οποία κέρδισε ένα βραβείο BAFTA για την ερμηνεία της στη δραματική ταινία «How to have sex». Ο πρίγκιπας δήλωσε ότι του ακούγεται πολύ αστεία η παραγωγή, δείχνοντας έτσι ότι δεν έχει δει ούτε αυτή την ταινία.

Φαίνεται πως ο πρίγκιπας δεν είχε κάνει καλή προετοιμασία για τη βραδιά των βραβείων. Βέβαια, αυτό μπορεί να δικαιολογηθεί από το γεγονός ότι τον τελευταίο καιρό ασχολήθηκε με την περιπέτεια της υγείας της συζύγου του, αλλά και με την υγεία του πατέρα του, καθώς ο βασιλιάς Κάρολος διαγνώστηκε με καρκίνο μετά από χειρουργική επέμβαση για τον προστάτη του.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση