ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Blue jeans με άσπρο πουκάμισο, blazer και sneakers
 

Πρίγκιπας William: «Η χθεσινή πομπή ήταν μια δοκιμασία. Ξύπνησαν αναμνήσεις»

Τι είπε σε πολίτες του Sandringham

Μαρία Σάββα

Ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton, τα τελευταία 24ωρα βρίσκονται στην πόλη του Sandringham, καθώς πήγαν για να δουν τα λουλούδια που αφήνουν για τη βασίλισσα Ελισάβετ, να χαιρετήσουν και να ευχαριστήσουν τους πολίτες για την συμπαράσταση τους.

Ο William συγκεκριμένα βρέθηκε με πολλούς «βασιλικούς θαυμαστές» και μιλώντας για τη πομπή της σορού της γιαγιάς του, αποκάλυψε ότι ξύπνησαν πολλές αναμνήσεις ΄όσον αφορά στην μητέρα του, την πριγκίπισσα Diana. «Είναι αυτού του είδους οι στιγμές που σκέφτεσαι, εντάξει, είμαι προετοιμασμένος για αυτό. Όμως δεν ήμουν τόσο προετοιμασμένος. Ήταν πολύ παράξενο», είπε χαρακτηριστικά ο ίδιος. 

Μια γυναίκα που βρισκόταν μεταξύ των πολιτών με τους οποίους μιλούσε ο πρίγκιπας, είπε, «Μας είπε ότι η μητέρα του θα ήταν υπερήφανη για αυτόν και είπε ότι χθες ήταν μια δύσκολη ημέρα επειδή ξύπνησαν μνήμες από την κηδεία της μητέρας του».

Να αναφέρουμε ότι η πριγκίπισσα Diana πέθανε πριν 25 χρόνια όταν ο William ήταν μόλις 15 ετών, μετά από τροχαίο δυστύχημα στο Παρίσι, το καλοκαίρι του 1997. Ο William σε ντοκιμαντέρ του 2017 ανέφερε ότι η πομπή της μητέρας του «ήταν ένα από τα δυσκολότερα πράγματα» που έπρεπε να κάνει στην ζωή του.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση