ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: baby pink πλεκτό, skinny jeans και μαύρα ankle boots
 

Ο πρίγκιπας William αποκαλύπτει ότι τα παιδιά του έχουν απορίες για τους άστεγους

Γιατί δεν μπορούν να πάνε σπίτι;

Ο πρίγκιπας William αποκάλυψε πως ο πρίγκιπας George και η πριγκίπισσα Charlotte συχνά αναρωτιόνται για τους άστεγους που βλέπουν στο δρόμο για το σχολείο και τον ρωτάνε «γιατί δεν μπορούν να πάνε σπίτι τους».

Ο 37χρονος δούκας του Cambridge μίλησε για τη χριστουγεννιάτικη εκπομπή αφιερωμένη στην βασιλική οικογένεια. Ο πρίγκιπας μίλησε ανοιχτά για τα παιδιά του λέγοντας πως είναι δύσκολο να κατανοήσουν γιατί υπάρχουν άνθρωποι που κοιμούνται στον δρόμο.

«Πρέπει να συλλογιστούμε ότι είναι 6 και 4 χρονών και είναι λογικό να έχουν απορίες».

Σύμφωνα με βασιλικές πηγές ο πρίγκιπας George και η πριγκίπισσα Charlotte θα κάνουν την πρώτη τους χριστουγεννιάτικη δημόσια εμφάνιση. Θα πάνε στην εκκλησία με τους γονείς τους, την ημέρα των Χριστουγέννων, εκεί που η βασίλισσα γιορτάζει πάντα τα Χριστούγεννα. Ο νεότερος γιος της οικογένειας, ο Louis , θα μείνει σπίτι με τους γονείς της δούκισσας Kate.

«Την ίδια παράδοση ακολουθούσε και η μητέρα μου, η Diana. Ήξερε ότι είναι σημαντικό να βλέπεις την ζωή πέρα από το παλάτι, ότι είναι σημαντικό να βλέπεις άτομα που παλεύουν κάθε μέρα στην ζωή τους».

Η δούκισσα Kate από την πλευρά της δήλωσε πως προσπαθεί να ενθαρρύνει την οικογένεια να ξοδεύει παραπάνω χρόνο μαζί και να επικεντρώνεται στα απλά καθημερινά πράγματα.

πηγή: dailymail

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση