ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: jean παντελόνι, πουκάμισο και kitty heels
 

Πρίγκιπας Κάρολος: «Ο Archie δεν θα γίνει ποτέ πρίγκιπας»

Ο γιος του πρίγκιπα Harry, Archie, δεν θα γίνει ποτέ πρίγκιπας σύμφωνα με το σχέδιο του παππού του για μια χαλαρή μοναρχία, σύμφωνα με νέα έκθεση.

newsroom must

Τον Ιανουάριο του 2020 ο Harry και η Meghan Markle ανακοίνωσαν πως παραιτούνται από ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας και τα βασιλικά τους αξιώματα. Η δήλωση τους έφερε τα πάνω κάτω στο παλάτι. Μέσα στον ένα χρόνο, η Meghan βίωσε μια αποβολή, δεν επέστρεψε στο Λονδίνο αλλά ούτε το ξαναεπισκέφτηκαν, τον Μάρτιο του 2021 έδωσαν μια συνέντευξη στην Oprah Winfrey στην οποία αποκάλυψαν λεπτομέρειες για τη ζωή τους στο παλάτι και υποδέχτηκαν στον κόσμο την κόρη τους Lilibet Diana.
Μετά από όλα αυτά όπως ήταν λογικό, η σχέση ανάμεσα στους Sussexes και τη βασιλική οικογένεια εντάθηκε, με τον Κάρολο να ακολουθεί μια πολύ σκληρή τακτική προς το ζευγάρι και ιδιαίτερα τον Harry.

Η σχέση ανάμεσα σε Κάρολο-Harry
Όταν ο Harry με τη Meghan ανακοίνωσαν την απόφασή τους και δεν επέστρεψαν στο Λονδίνο, ο Kάρολος έδειξε τον σκληρό του εαυτό, κόβωντας κάθε πηγή εσόδων. Όταν γεννήθηκε η Lilibet κυκλοφόρησε ένα άρθρο στο οποίο εξηγούσαν αν τα δύο παιδιά θα έχουν τίτλους. Το πόρισμα ήταν πως όταν ο Κάρολος γίνει βασιλιάς ο Archie και η Lilibet παίρνουν αυτόματα πριγκιπικούς τίτλους.

Ο γιος του πρίγκιπα Harry, Archie, δεν θα γίνει ποτέ πρίγκιπας σύμφωνα με το σχέδιο του παππού του για μια χαλαρή μοναρχία, σύμφωνα με νέα έκθεση. Ο πρίγκιπας Κάρολος, ο οποίος ίσως θα είναι ο επόμενος Βρετανός βασιλιάς, είναι αποφασισμένος να περιορίσει τον αριθμό των βασικών βασιλέων σε μια προσπάθεια να κατευνάσει τα μελλοντικά του θέματα, ανέφερε το Σάββατο (19/6/21) η Daily Mail.

Ο Κάρολος είπε στο γιο του ότι θα αλλάξει βασικά έγγραφα για να εμποδίσει τον Archie να κληρονομήσει τον τίτλο, τον οποίο κάποτε έπαιρνε με τη γέννηση, ανέφερε το άρθρο.
«Στον Harry και τη Meghan είπαν ότι ο Archie δεν θα γινόταν ποτέ πρίγκιπας, ακόμα και όταν ο Κάρολος γίνει βασιλιάς», είπε η πηγή του tabloid.

H αντίδραση του Harry
Η βασιλική κόντρα έχει επιδεινώσει τις σχέσεις μεταξύ του Harry και του παλατιού του Buckingham μετά από αυτές τις πληροφορίες. Σύμφωνα με το σχέδιο του Καρόλου, μόνο οι κληρονόμοι του θρόνου και οι άμεσες οικογένειές τους θα λάβουν πλήρεις τίτλους, οικονομική και αστυνομική υποστήριξη χρηματοδοτούμενη από τους φορολογούμενους, δήλωσε η Mail.

Ο Κάρολος και ο μικρότερος αδελφός του πρίγκιπας Andrew διαφωνούσαν επίσης για το τι θα πρέπει να λάβουν στο μέλλον οι πριγκίπισσες Βεατρίκη και Ευγενία. Οι βασιλείς είναι το ένατο, το δέκατο και το ενδέκατο μέλος στη σειρά διαδοχής, αντίστοιχα, μετά τη γέννηση της κόρης του Harry, Lilibet-Diana στις 4 Ιουνίου 2021.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση