ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: κάπρι παντελόνι, broderie πουκάμισο και kitten heels
 

Πρίγκιπας Harry: Θέλει να αναλάβει βασιλικά καθήκοντα

«Μηδέν τοις εκατό πιθανότητα να έρθει από τις ΗΠΑ», λένε οι αξιωματούχοι του παλατιού

Μαρία Σάββα

Το παλάτι του Μπάκιγχαμ έχει βάλει απόλυτο τέλος στις ελπίδες για μια επιστροφή του πρίγκιπα Harry στα βασιλικά καθήκοντα. Παρόλο που ο Harry είναι μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας, η επίσημη απόρριψη του Megxit τον Ιανουάριο του 2020 σημαίνει ότι δεν αναμένεται να αναλάβει ξανά οποιοδήποτε επίσημο καθήκον.

Δημοσιογράφοι που επικαλέστηκαν πηγές από το παλάτι αναφέρουν ότι, παρά την επίσκεψη του Harry από τις ΗΠΑ στο Λονδίνο για να δει τον πατέρα του μετά την ανακοίνωση της ασθένειάς του, δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να αναλάβει οποιοδήποτε επίσημο καθήκον, έστω και προσωρινά.

Οι πηγές από το παλάτι δήλωσαν στην εφημερίδα Sunday Telegraph ότι οι αποφάσεις που λήφθηκαν κατά τη Σύνοδο του Σάντριγχαμ το 2020 παραμένουν αμετάβλητες. Αυτές οι αποφάσεις συμπεριλαμβάνουν την αποκλεισμό του Harry και της Meghan Markle από την εκτέλεση βασιλικών καθηκόντων.

Φωτογραφία απο Κυπε

Ο πρίγκιπας Harry εξέφρασε επιθυμία να επιστρέψει στα βασιλικά καθήκοντα για να στηρίξει τον πατέρα του, όπως αποκάλυψε σε συνέντευξη στην τηλεοπτική εκπομπή Good Morning America. Παρόλα αυτά, οι αξιωματούχοι του Μπάκιγχαμ έχουν καταστήσει σαφές ότι δεν υπάρχει περίπτωση επιστροφής του Harry στα βασιλικά καθήκοντα χωρίς τη σύμφωνη γνώμη του βασιλιά Κάρολου.

Παράλληλα, πηγές από το παλάτι επιβεβαίωσαν στην εφημερίδα The Mirror ότι ο αδελφός του Harry, πρίγκιπας William, δεν θα επέτρεπε την επιστροφή του, καθώς δεν έχει εμπιστοσύνη στον Harry και τη Meghan.

Παρά τις προσπάθειες του Harry να ανακτήσει τη σχέση του με τη βασιλική οικογένεια, φαίνεται ότι οι πιθανότητες για μια επιστροφή στο παλάτι είναι μηδαμινές. Ο Harry και η Meghan φαίνεται πως θα συνεχίσουν τη ζωή τους στην Καλιφόρνια με τα δύο τους παιδιά, μακριά από τα βασιλικά φώτα.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση