ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: midi φόρεμα με βολάν και sneakers
 

Πρίγκιπας Harry: Τα πρώτα γενέθλια χωρίς την γιαγιά του

Η στιγμή που λύγισε στην πομπή της βασίλισσας

Μαρία Σάββα

Φανερά συγκινημένος ήταν ο πρίγκιπας Harry στην πομπή της σορού της βασίλισσας Ελισάβετ, ενώ όπως είδαμε σε στιγμιότυπα που κυκλοφόρησαν στα βρετανικά ΜΜΕ δεν κατάφερε να κρύψει τα δάκριά του για πολύ. Συγκεκριμένα, απαθανατίστηκε να σκουπίζει τα δάκρυά του την στιγμή που το φέρετρο τοποθετήθηκε στην αίθουσα του Westminster Hall.

Να αναφέρουμε, ότι η βασίλισσα ήταν ένας από τους πιο σημαντικούς ανθρώπους στην ζωή του Harry, αφού δεν ήταν μόνο γιαγιά του αλλά και αφεντικό του, καθώς ο ίδιος ήταν στο στρατό για 10 ολόκληρα χρόνια.

Ο ίδιος σε αναφορά που έκανε είπε ότι ο σεβασμός που είχε για την βασίλισσα, ήταν αδιανόητος αφού πρώτα την έβλεπε ως βασίλισσα και αφεντικό και μετά ως γιαγιά.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Queen Elizabeth (@royalty.britishfamily)

Αφού δεν ήταν επιτρεπτό για εκείνον να φορέσει την στρατιωτική του στολή κατά την διάρκεια της πομπής, φόρεσε ένα μαύρο κουστούμι με κρεμασμένα μετάλλια στην αριστερή τσέπη του.

Όσο για τα γενέθλιά του τα οποία είναι σήμερα 15 Σεπτεμβρίου, προς το παρόν δεν είναι γνωστό πώς θα τα περάσει, αλλά το σενάριο να τα γιορτάσει μαζί με τα παιδιά του που βρίσκονται στην Αμερική, μοιάζει απίθανο. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by The Sussexes (@sussexnation)

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση