ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Κόκκινο midi φόρεμα, πουά καλσόν και kitty heels
 

Πρίγκιπας Harry: Ο πραγματικός λόγος που θα απουσιάζει από τα εγκαίνια του αγάλματος της Diana

Ο Δούκας δεν θα παρευρεθεί στην επίσημη τελετή.

newsroom must

O Πρίγκιπας Harry πέρασε αρκετό καιρό με τα μέλη της βασιλικής οικογένειας, με αφορμή τον θάνατο του παππού του πρίγκιπα Φίλιππου, που λόγω της κηδείας του επέστρεψε στο Ηνωμένο Βασίλειο ένα έτος μετά την  απαλλαγή από τα βασιλικά του καθήκοντα.

Ο Δούκας του Sussex δεν είχε και την καλύτερη αντιμετώπιση από ορισμένους royals την συγκεκριμένη περίοδο, για αυτό και νιώθει τόσο απογοητευμένος από την «πολύ ψυχρή στάση» που μπορεί να ακυρώσει το επερχόμενο ταξίδι του στο Ηνωμένο Βασίλειο τον Ιούλιο, σύμφωνα με βασιλικό εμπειρογνώμονα.

Ο Harry και η Meghan ζουν μόνιμα στην California κι αναμένεται να επιστρέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο αυτό το καλοκαίρι για την αποκάλυψη του αγάλματος της αείμνηστης μητέρας του, πριγκίπισσας Diana.

Ωστόσο, μιλώντας στο talkRADIO, ο εμπειρογνώμονας, Russell Myers αμφισβήτησε την επίσκεψη του Harry, ξανά στην Αγγλία: «Μερικά μέλη της οικογένειας του έδωσαν μια παγωμένη υποδοχή και ίσως αυτό τον σοκάρει κάπως».

Συνέχισε, λέγοντας πώς ο Δούκας μπορεί να χρησιμοποιήσει τη γέννηση του δεύτερου παιδιού του, το οποίο αναμένεται να γεννηθεί το καλοκαίρι, ως «βολική δικαιολογία» για να μην «αντιμετωπίσει την οικογένεια».

Το άγαλμα της Diana δημιουργείται για να σηματοδοτήσει την εικοστή επέτειο του θανάτου της πριγκίπισσας και να αναγνωρίσει τον θετικό της αντίκτυπο στο Ηνωμένο Βασίλειο και σε όλο τον κόσμο.

Θα εγκατασταθεί στο Sunken Garden του Kensington Palace την 1η Ιουλίου 2021.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση