ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: cycling shorts, cropped top και πέδιλα
 

Πρίγκιπας Harry: ''Φταίει ο πατέρας μου και αυτοί που τον ανέθρεψαν''

Ευθεία επίθεση στον πρίγκιπα Κάρολο σε πρόσφατη συνέντευξη του.

newsroom must

Μετά την αποκαλυπτική συνέντευξη του Harry και της Meghan στην Oprah, ο Δούκας έρχεται με νέες αποκαλύψεις εναντίουν του Παλατιού και αυτή τη φορά συγκεκριμένα κατά του πατέρα του πρίγκιπα Καρόλου.

Μίλησε λοιπόν, στο ''Armchair Expert podcast'' του Dax Shepard με θέμα την ψυχική υγεία και τόνισε ότι μετακόμισε στην Καλιφόρνια με την οικογένειά του για να "σπάσει τον κύκλο" του "πόνου" που υπέστη ως μέλος της βασιλικής οικογένειας και εξομολογήθηκε πως έπρεπε να το "αλλάξω αυτό για τα δικά μου παιδιά".

Επίσης, αποκάλυψε πως επειδή ο πατέρας του μεγάλωσε με αυτό τον άσχημο τρόπο μέσα στην πίεση από τη βασίλισσα και τον Φίλιππο, έτσι και αυτός ακολούθησε τον λάθος δρόμο ανατροφής διαιωνίζοντας το κακό, γεγονός που δεν άντεξε ο Harry σε σχέση με τον William, έτσι και ο πρώτος αντέδρασε φεύγοντας μακριά.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο χαμό της Diana και αποκάλυψε πως από τότε σκεφτόταν να αποχωρήσει από το Παλάτι, καταλαβαίνοντας το μεγάλο κακό που είχαν κάνει στη μητέρα του.

Όσον αφορά τη σχέση του με την Meghan γύρισε στο παρελθόν ενθυμούμενος πως ότι ήταν τόσο τρομαγμένος και απελπισμένος προκειμένου να κρύψει από τον βρετανικό τύπο τη σχέση του όταν εκείνη έμεινε για πρώτη φορά στο Παλάτι, που πήγαν "incognito" στο super market και "προσποιήθηκαν ότι δεν ήξεραν ο ένας τον άλλον", στέλνοντας μηνύματα για τα ψώνια που ήθελαν από διαφορετικούς διαδρόμους.

Κλείνοντας χαρακτήρισε την ζωή των royals κάτι ανάμεσα μεταξύ του ''The Truman Show" και του να ζεις σε ζωολογικό κήπο" τόνισε ο Harry προσθέτοντας ότι όλη η ζωή των royal είναι σε κοινή θέα κάτι που τον ενοχλούσε πολύ, και δεν το ήθελε για τα παιδιά του.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση