ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: βερμούδα, λευκό πουκάμισο και mules
 

Πρίγκιπας Harry: ''Είναι δύσκολο για όλους''

Ο Ηarry άκουσε τις ανησυχίες οικογενειών με παιδιά με σοβαρά νοσήματα

Ο πρίγκιπας Harry, o οποίος ανακοίνωσε πρόσφατα πως μαζί με την σύζυγό του Meghan Markle πρόκειται να χαρίσουν τα κέρδη του γάμου για την καταπολέμηση του κορωνοϊού, προσπαθεί να μάθει όσα μπορεί για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι οικογένειες με παιδιά με σοβαρά νοσήματα την περίοδο της πανδημίας COVID-19.

Ο Δούκας του Sussex, όπως αναφέρει σχετικό δημοσίευμα του ΑΠΕ-ΜΠΕ,  ήρθε, μέσω βιντεοκλήσης, σε επαφή με μερικές από αυτές τις οικογένειες, με την υποστήριξη της οργάνωσης WellChild, που δραστηριοποιείται στο Ηνωμένο Βασίλειο και παρέχει βοήθεια σε παιδιά και νέους με σοβαρές ασθένειες που είναι σε κατ’ οίκον νοσηλεία. 

Στην εν λόγω συνομιλία, στην οποία συμμετείχαν ο διευθύνων σύμβουλος της WellChild Κόλιν Ντάιερ και η νοσηλεύτρια Ρέιτσελ Γκρέγκορι, ο Harry άκουσε τις διάφορες προκλήσεις, με τις οποίες είναι αντιμέτωπη λόγω της κοινωνικής απομόνωσης η συγκεκριμένη πληθυσμιακή ομάδα, και τους φόβους που αυτές οι οικογένειες (που εξαρτώνται από τους φροντιστές που πηγαίνουν στα σπίτια τους για να βοηθήσουν τα παιδιά τους) έχουν εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού.

Επιπλέον, ο πρίγκιπας ενημερώθηκε ότι οργανώσεις, όπως η WellChild δέχονται ολοένα και περισσότερα αιτήματα για στήριξη και ότι αγωνίζεται για να επιβιώσει μετά την ακύρωση ή αναβολή δραστηριοτήτων συγκέντρωσης χρημάτων και εκδηλώσεων.

Αξίζει να σημειώσουμε πως ο πρίγκιπας Harry, ο οποίος είναι υποστηρικτής της οργάνωσης εδώ και μία δεκαετία,  έστειλε το δικό του μήνυμα ελπίδας λέγοντας: « Είναι δύσκολο για όλους, αλλά είναι ιδιαίτερα δύσκολο για εσάς. Ξέρω ότι η WellChild κάνει ό, τι μπορεί για να σας υποστηρίξει. Ας ελπίσουμε ότι, μέσω αυτού του βίντεο μπορούμε να καταστήσουμε πιο ξεκάθαρο και προφανές στην κυβέρνηση και σε όλους τους άλλους ότι βρίσκεστε στο «ευάλωτο» τμήμα και ότι η WellChild χρειάζεται περισσότερη βοήθεια».

 Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση