ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: jean παντελόνι, φαρδύ πλεκτό και blazer
 

Πρέπει να δείς το νέο κούρεμα του Justin Bieber

Η δραστική αλλαγή και η ανάρτησή του στο Instagram.

newsroom must

Καινούριο hair look, αποφάσισε να κάνει ο γνωστός τραγουδιστής Justin Bieber, αποχαιρετώντας τα ράστα του και ξυρίζοντας το κεφάλι του.

Η αποκάλυψη έγινε μέσα από μια ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μέσα από μια φωτογραφία που δείχνει τον ίδιο μαζί με την γυναίκα του Hailey, χωρίς τα αγαπημένα του ράστα.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber)

Φυσικά ο ίδιος δεν αναφέρθηκε στους λόγους που προέβη σε αυτή την αλλαγή, με τους χρήστες της πλατφόρμας να σχολιάζουν ότι μάλλον αυτό οφείλετε στην «ζημιά» που μπορεί να προκαλούν τα ράστα όταν μένουν για πολύ καιρό στο κεφάλι.

Ενώ άλλοι, τον κατηγόρησαν για πολιτισμική οικειοποίηση (ραστα) γιατί το συγκεκριμένο χτένισμα παρέπεμπε σε κομμάτι της αφρικανικής κουλτούρας και αποτέλεσε ζήτημα ευαίσθητο για κάποιους από τους ακόλουθούς του.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber)

Όμως ο ίδιος ο Bieber, σε προηγούμενες αναφορές του είχε ξεκαθαρίσει ότι είχε επωφεληθεί στο παρελθόν από τη «μαύρη» κουλτούρα σε ότι αφορά το ύφος των τραγουδιών του, αλλά και στον τρόπο που ντύνεται (Ιούλιος 2020), «δεσμευόμενος να χρησιμοποιεί την πλατφόρμα για να μαθαίνει, α μιλάει δυνατά για τη φυλετική αδικία και τη συστημική καταπίεση και να αναγνωρίζει τρόπους να είναι μέρος μιας πολυαναμενόμενης αλλαγής, πράγμα που με το προηγούμενο χτένισμά του είχε αθετήσει», σύμφωνα με τους fan του.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση

X