ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φαρδύ πουκαμισο, αθλητικό κολάν και sneakers
 

Πρέπει να δεις την Kate Middleton σε ρόλο Dj

Τα ''πειράγματα'' του πρίγκιπα William.

newsroom must

Είναι ευρέως γνωστό πως η Kate Middleton συνεχώς θέλει να μαθαίνει και να δοκιμάζει νέα πράγματα, ιδίως όταν βρίσκεται σε κοινωνικές εκδηλώσεις, λόγω των υποχρεώσεων που έχει ως Δούκισσα.

Σε μια πρόσφατη επίσκεψή της στο Heavy Sound της Σκωτίας, έναν οργανισμό που βοηθά νεαρά παιδιά να προτιμήσουν τις σπουδές από τις εγκληματικές πράξεις, η Kate Middleton επιχείρησε να παίξει ένα ηλεκτρονικό τραγούδι σε κονσόλα.

Παρά το γεγονός ότι είχε οδηγίες από έναν κορυφαίο DJ, ένα καθηγητή στο Heavy Sound, στο βίντεο που κυκλοφόρησε στα social media, η Kate φαίνεται να προσπαθεί να συνδυάσει τους ήχους -προτιμώντας αρκετούς ήχους μπάσου- που έκανε το αποτέλεσμα να μην ακούγεται ευχάριστα.

Μάλιστα, ο πρίγκιπας William που δεν ενθουσιάστηκε καθόλου με το τραγούδι της Kate, της είπε "Παρακαλώ κλείσε το. Πονάει τα αυτιά μου”. Η Kate παραδέχτηκε την δυσκολία της και πριν φύγει είπε χαμογελώντας "συγγνώμη που σας άφησα τόσο άσχημο τραγούδι. Διαγράψτε το!”.

Ο δούκας και η δούκισσα του Cambridge φυσικά επισκέφτηκαν το κέντρο για να συνομιλήσουν με τα παιδιά που υποστηρίζονται από το πρόγραμμα, άκουσαν τις εμπειρίες τους αλλά και πως το πρόγραμμα του οργανισμού τους βοήθησε να βρουν νέα ενδιαφέροντα, όπως η παραγωγή μουσικής.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
kate middleton  |  dj  |  ρόλος  |  willia  |  twitter  |  royal

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση