ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: mum jeans, απλό λευκό tee και πέδιλα με τακούνι
 

Πότε θα δούμε τελικά το πρόσωπο της μικρής Lilibet Diana

Η ημέρα που θα δούμε για πρώτη φορά την κόρη της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry πλησιάζει

newsroom must

Είτε παρακολουθείς την royal επικαιρότητα, είτε όχι, πάμε στοίχημα πως γνωρίζεις ότι από την περίοδο που η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry εγκατέλειψαν τα βασιλικά τους καθήκοντα είναι πολύ προστατευτικοί με την προσωπική τους ζωή και κυρίως με τα παιδιά τους. Οι δύο τους μάλιστα, από τις 4 Ιουνίου του 2021 -την ημέρα δηλαδή που γεννήθηκε η κόρη τους- μέχρι και σήμερα, δεν έχουν παρουσιάσει επίσημα την κόρη τους Lilibet Diana. Το γεγονός, όπως είναι φυσικό, προκαλεί ακόμη περισσότερο το ενδιαφέρον του κόσμου να δει το πρόσωπο της μικρής εγγονής της πριγκίπισσας Diana και του πρίγκιπα Καρόλου.

Όπως αναφέρει πρόσφατο δημοσίευμα της εφημερίδας Express και βάση του royal ειδικού Jonathan Sacerdoti η ημέρα που θα αντικρύσουν οι θαυμαστές των Sussexes για πρώτη φορά την κόρη τους, μάλλον, πλησιάζει.

«Οι γονείς της, την προστατεύουν. Είναι άλλωστε μόνο ένα μωρό. Έχει απομακρυνθεί πλέον από τη λίστα διαδοχής του θρόνου και παρότι το όνομα του μωρού έχει προκύψει από το χαϊδευτικό της βασίλισσας, έχουν κάθε δικαίωμα ως γονείς της να την προφυλάξουν. Όσο βέβαια κρατάς κάποιον από τα μίντια, τόσο το κοινό θέλει να τον δει. Είναι πιθανό να δημοσιεύσουν μια φωτογραφία και να δώσουν σε όλους την χαρά να την δουν, ίσως τα Χριστούγεννα ή σε κάποιο άλλο σημαντικό γεγονός. Πρέπει απλά να περιμένουμε».

Να σημειώσουμε πως η μόνη φορά που είδαμε κάπως την Lilibet ήταν στο γραφείο της Markle, στο βίντεο για τα 40α γενέθλιά της, αλλά η εικόνα δεν ήταν ιδιαίτερα ευδιάκριτη.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση