ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: φόρεμα με βολάν, denim σακάκι και sneakers
 

Πότε αναμένεται να γεννήσει η Meghan Markle;

Όσα αναφέρει το δημοσίευμα.

newsroom must

Κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει την ανακοίνωση της δεύτερης εγκυμοσύνης της Meghan Markle, στις 14 Φεβρουαρίου 2021, μέσα από μια πανέμορφη φωτογραφία του Misan Harriman, ενώ λίγο αργότερα στην συνέντευξή των Sussex με την Oprah Winfrey μάθαμε ότι το φύλο του παιδιού τους θα είναι κοριτσάκι.

Οι δύο δήλωναν με χαρά ότι αναμένουν το κοριτσάκι τους κάπου γύρω στο καλοκαίρι, με την ίδια την Meghan να μην καταφέρνει να παρευρεθεί τόσο στην κηδεία του πρίγκιπα Φίλιππου όσο και στο VAX Live, εξαιτίας αυτού του γεγονότος.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Misan Harriman (@misanharriman)

Νέες πληροφορίες της “Us Weekly” φαίνεται να «αναιρούν» τα όσα είπε το ζευγάρι, ότι δηλαδή το κοριτσάκι θα γεννηθεί το καλοκαίρι, ενώ υποστηρίζεται ότι την περιμένουν κατά το τέλος της Άνοιξης.

Τα δεδομένα, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ, είναι ότι η ίδια έμεινε έγκυος προς το τέλος του χρόνου, όπως συνέβη και με τον μικρό Archie που γιορτάζει τα γενέθλιά του σήμερα (06/04/21), άρα μια πιθανή ημερομηνία είναι στις αρχές Ιουνίου.

Αναφορικά με την υπηκοότητα του παιδιού, αν και η μικρή πιθανών να γεννηθεί στις ΗΠΑ, επειδή ο πατέρας της είναι Βρετανικής καταγωγής, το ίδιο θα ισχύσει και για αυτήν.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση