ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: jean παντελόνι, πουκάμισο και kitty heels
 

Πόσο επηρέασε την Kate ο χωρισμός της από τον πρίγκιπα William;

Το χρονικό της σχέσης τους.

newsroom must

Κανείς δεν περίμενε ότι η Kate Middleton, θα παντρευόταν τελικά τον πρίγκιπα William, ούτε καν η ίδια, αυτό όμως επιβεβαιώθηκε και από την αντίδρασή της στο μεσημέρι της 29ης Απριλίου 2011 όταν βγήκε στον εξώστη του Buckingham Palace για πρώτη φορά και αναφώνησε “WOW!” βλέποντας όλο τον κόσμο να ζητωκραυγάζει για ένα τους φιλί.

Ήταν η πρώτη κοπέλα εκτός αριστοκρατίας που παντρεύτηκε έναν διάδοχο του θρόνου στα 400 χρόνια, όμως η σχέση τους δεν ήταν πάντα ρόδινη.

Όλα ήταν αλλιώς όταν ο William τηλεφώνησε ένα απόγευμα στην Kate στην δουλειά της διαλύοντας τον δεσμό τους. Η ίδια τότε είχε πει «Τότε, δεν χάρηκα ιδιαίτερα, αλλά με έκανε πιο δυνατή σαν άνθρωπο. Ανακαλύπτεις πράγματα για τον εαυτό σου που μπορεί να μην είχες αντιληφθεί. Νομίζω μπορεί κάποιος να καταπιαστεί από μια σχέση όταν είναι νεότερος. Εγώ εκτιμούσα πολύ τον χρόνο που περνούσαμε μαζί, αν και τότε δεν το καταλάβαινα».

Ενώ ο πρίγκιπας William είπε για το συμβάν, «Ήμασταν και οι δύο πολύ νέοι, προσπαθούσαμε να ανακαλύψουμε τον εαυτό μας, ήταν ένας τρόπος να ωριμάσουμε, άρα τελικά ο χωρισμός μας βγήκε σε καλό».

Μετά από αρκετά δημοσιεύματα για «έξαλλες» εξόδους τις Kate σε μπαράκια, με φίλους του William αλλά και μόνη με δικές της φίλες, την «έξαρση» του παρατσουκλιού “Waity Katie” και μία αποκάλυψη ότι «Οι δυο τους μιλούσαν αρκετά συχνά», ήταν πλέον φανερό ότι στο δίμηνο που έμειναν χώρια ο πρίγκιπας William «έλαβε το μήνυμα πιο γρήγορα από ότι αναμενόταν» με βάση τον ιστορικό Robert Lacey.

Στη συνέχεια, και μετά από 2-3 δημόσιες εμφανίσεις μαζί το 2007 (σε μια συναυλία αφιέρωμα στην Diana) αλλά και στον γάμο του ξαδέλφου του William, Peter Philips, οι δύο αποφάσισαν να είναι ξανά μαζί και έτσι η Kate μετακόμισε στο διαμέρισμα του William στο Clarence House. Ο ίδιος όμως λόγω υποχρεώσεων στην στρατιωτική σχολή περνούσαν μαζί τα σαββατοκύριακα.

Fast forward το 2010, η Kate συνόδευσε τον William στην στρατιωτική του μετάθεση στο Anglesey, όπου και αποφάσισαν να παντρευτούν. Τον Οκτώβριο ο William, πήγε άρον άρον στην Βρετανία για να πάρει την ευχή της γιαγιάς του Βασίλισσας Ελισάβετ και το ζαφειρένιο 18 καρατιών δαχτυλίδι της μαμάς του Diana.

Η πρόταση γάμου έγινε σε ένα σαφάρι στην Αφρική και η ανακοίνωση του αρραβώνα τους στις 16 Νοεμβρίου 2010, παντρεύτηκαν στις 29 Απριλίου 2011. Τα υπόλοιπα είναι γραμμένα στην ιστορία.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση