ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: shinny κολάν, ζιβάγκο και ankle boots
 

Πόσα χρήματα θα βγάζουν ο Harry και η Meghan αν γίνουν influencers;

Θα μπορέσουν να διατηρήσουν το ίδιο Lifestyle;

O Πρίγκιπας Harry και η Meghan θα μπορούσαν να κάνουν εκατομμύρια αν τα παρατούσαν όλα και γίνονταν... Instagram influencers!

Πολλοί είναι αυτοί που αναρωτιούνται πως θα συνεχίζουν να ζουν διατηρώντας το ίδιο lifestyle που είχαν μέχρι σήμερα αφού θα μοιράζουν την ζωή τους μεταξύ Βρετανίας και Καναδά.

Σύμφωνα με έρευνα του πρακτορείου Journey Further το ζευγάρι θα κέρδιζε με μεγάλη ευκολία 25,000 λίρες για κάθε post τους στο Instagram, χωρίς να χρειάζεται να ανησυχεί για το πως θα κερδίζει χρήματα τώρα που δεν χρηματοδοτούνται πλέον από το παλάτι.

Με περισσότερους από 10 εκατομμύρια followers στο προφίλ τους στο Instagram, o Δούκας και η Δούκισσα του Sussex δεν θα χρειάζεται να στείλουν βιογραφικά σύντομα. Με τόσους ακόλουθους θα μπορούσαν άνετα να ζουν... ζωή χαρισάμενη.

Οι δύο τους καλούνται να πληρώσουν 2.4 εκατομμύρια λίρες για την ανακαίνιση του Frogmore cottage και τα 32 εκατομμύρια λίρες που ξόδεψαν για τον βασιλικό τους γάμο αφού παραιτήθηκαν από τα βασιλικά τους καθήκοντα. 

Αν όμως αποφασίσουν να γίνουν influencers, θα χρειαστούν μόλις 115 χορηγημένα posts για να μπορέσουν να αποπληρώσουν το σπίτι και 1.534 post (ένα κάθε μέρα για τέσσερα χρόνια) για την βάφτιση του μικρού Archie.

Τώρα που η Meghan και ο Harry γίνονται οικονομικά ανεξάρτητοι, θα έχει ενδιαφέρον να δούμε κατά πόσον θα τους ενδιέφερε να ασχοληθούν και να χρησιμοποιήσουν τον λογαριασμό τους σαν πηγή εισοδήματος.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Harry  |  Meghan  |  Instagram  |  Influencers  |  Χρήματα  | 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση