ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Mαύρο oversized top και cycling παντελονάκι
 

Πόσα θα πλήρωνες για να ενοικιάσεις την 4ώροφη έπαυλη της Jessica Alba;

Όπως καταλάβατε διαβάζοντας τον τίτλο, η πολυτελέστατη κατοικία της Jessica Alba ενοικιάζεται! Τώρα εμείς δεν ξέρουμε αν ενδιαφέρεστε - ωστόσο ωφείλουμε να σας πούμε όλες τις λεπτομέρειες!

Η ταλαντούχα ηθοποιός αγόρασε την εν λόγω κατοικία -η οποία ήταν και το πρώτο σπίτι που πέρασε ποτέ στην κατοχή της- έναντι 1,2 εκατομμυρίων δολαρίων, με την αξία της σήμερα να έχει ανέβει κατακόρυφα. Πρόκειται για μία μεσαιωνικής αισθητικής 4ώροφη κατοικία 212 τ.μ., η οποία περιλαμβάνει δύο κρεβατοκάμαρες, 2,5 μπάνια, μεγάλη κουζίνα, πολλά καθιστικά και αίθουσα μπιλιάρδου.
«Όταν το αγόρασα ήμουν νεότερη και όσα χρήματα έβγαζα τα επένδυα σε αυτό το σπίτι. Γι’ αυτό του έχω ιδιαίτερη αδυναμία», παραδέχεται η ίδια μιλώντας για αυτό.

Παρόλα αυτά η Jessica αποφάσισε να διαθέσει την συγκεκριμένη κατοικία προς ενοικίαση, αφού πλέον ζει σε ένα ακόμα πιο πολυτελές σπίτι. Τα deals, μάλιστα, τα κλείνει ο μπαμπάς της ο οποίος εξακολουθεί να εργάζεται ως μεσίτης.

Στο σημείο αυτό να πούμε ότι στο εσωτερικό της κατοικίας, πρωταγωνιστούν τα έντονα χρώματα -όπως το μπορντό και το κόκκινο- ενώ παρατηρώντας τους χώρους είναι ξεκάθαρο πως και η τελευταία λεπτομέρεια είναι εξαιρετικά προσεγμένη! Τα έπιπλα είναι πολύ ακριβά, χωρίς αυτό να σημαίνει πως «βαραίνουν» το κλίμα των εσωτερικών χώρων. Το αντίθετο θα λέγαμε.

Το σπίτι, το οποίο βρίσκεται στο Beverly Hills έχει αλλάξει αρκετούς ενοικιαστές, οι οποίοι καλούνται να πληρώνουν 11.500 δολάρια για κάθε μήνα που περνούν στο εσωτερικό του σπιτιού της ηθοποιού. Οπότε αν πρόκειται να μετακομίσετε στην Αμερική και διαθέτετε αυτά τα χρήματα, ίσως να είναι η ευκαιρία σας!

Δείτε μερικές φωτογραφίες της κατοικίας:

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση

X