ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: denim skirt, πουκάμισο και μπότες western
 

Πόσα εκατομμύρια κόστισε στο CBS η συνέντευξη των Sussexes;

Μάθαμε αν η Meghan και ο Harry πρόκειται να πληρωθούν για τις δηλώσεις τους στην Oprah

newsroom must

Μπορεί να απέχουμε μόλις λίγες ώρες από την στιγμή που η πολυσυζητημένη συνέντευξη της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry  στην Oprah Winfrey θα δει το φως της δημοσιότητας, ωστόσο εδώ και μέρες έχει γίνει κατανοητό πως οι δηλώσεις των πρώην royals θα "ανάψουν φωτιές" και συνεπώς τα νούμερα τηλεθέασης στο CBS θα "χτυπήσουν κόκκινο" - γεγονός που γνώριζε πολύ καλά το κανάλι το οποίο ξόδεψε αρκετά εκατομμύρια για το εν λόγω interview.

Πιο συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό από την Wall Street Journal, το CBS πλήρωσε την Harpo Productions, την εταιρεία της Oprah Winfrey, κάπου μεταξύ 7 εκατομμυρίων και 9 εκατομμυρίων δολαρίων για την παραχώρηση της συνέντευξης. Και ενώ σίγουρα το ποσό είναι αστρονομικό και πολλοί αναρωτιούνται με πόσα χρήματα θα αμοιβούν οι Sussexes, εκπρόσωπός τους τόνισε πως για αυτή την συνέντευξη δεν πρόκειται να πληρωθούν.

Να σημειώσουμε πως το κανάλι χρεώνει 325.000$ για κάθε 30 δευτερόλεπτα διαφημίσεων κατά τη διάρκεια της δίωρης μετάδοσης, οι οποίες θα ξεκινήσουν στο τέλος των πρώτων 60 λεπτών της, ενώ να τονίσουμε πως η Harpo Productions διατήρησε επίσης τα πνευματικά δικαιώματα προβολής της συνέντευξης σε διεθνείς αγορές.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση